January 25, 2013

All black

MANGO earrings, blazer, sheer top; SELECTED FEMME boots; 7 FOR ALL MANKIND jeans
Hoe je het ook draait of keert: I'm a black lady and I always will be. De zwarte, kanten top in doorkijkstof heb ik enkele dagen geleden naar huis geklikt (voor 17 euro kan je toch niet twijfelen?) en ik weet nu al zo veel manieren om hem te dragen! Met een strapless beha, een felgekleurde skinny jeans en pumps of iets stoerder zoals de combi hierboven. Trouwens: hoe mooi zijn de botjes van Selected Femme? Ze doen mij wel een beetje denken aan deze vintage beauties.

10 comments:

  1. Ah waaaw die boots! Grappig dat een blondine all black gaat :) Maar ik ben zelf ook wel vrij black minded, al probeer ik meer kleur aan mijn outfits te geven!
    Heel benieuwd naar de outfits met de top missy P!

    ReplyDelete
  2. Heerlijke botjes! En goh, die Londenposts, de blog is nu echt zo stil als maar kan zijn, ik vind het zelf echt jammer maar misschien vind ik mijn inspiratie weer terug als ik in Londen ben! Maaar, ik had enkele dingen die ik leuk vond achtergelaten in je Londen-post!

    Er loopt momenteel nog een tentoonstelling over Tim Walker in Somerset House (is hier gepasseerd in Knokke maar sindsdien al weer uitgebreid), wel maar tot 27 januari. Ik las vanochtend ook nog iets leuks over een tentoonstelling in the Framer's Gallery over lolcats op het internet. Klinkt misschien wat vaag, maar je moet hier eens kijken: http://lolcatexhibishun.tumblr.com/

    Meer tips kan ik niet bedenken haha, exams are to blame! Ik hoop in elk geval dat je een ongelooflijke tijd hebt! :)

    En je examens zijn gedaan? Oooh zo jaloers! Ik heb nog zes dagen te gaan... Geniet ervan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heb je Dead Fleurette's London diary gezien? Ook wat leuke eettips!

      http://grayzine.no/deadfleurette/2012/10/london-diary-pt-2.html/

      Oooh, over Londen kan ik blijven doordraven

      Delete
  3. Ja, perfecte botjes!! En die skinny ziet er ook nice uit. Ik draag de laatste tijd eigenlijk ook veel zwart, veel meer stoerdere dingen en ja, I like it!
    X

    ReplyDelete
  4. De 'washing' van die jeans is zoooo perfect boven de zakken :) Niet zo'n fan van de botjes eigenlijk, maar dat heb ik altijd met dit soort modellen, echt mijn ding niet.
    Have fun in Londen! ;)

    Jennifer
    The White Studio

    ReplyDelete
  5. ooh ik wil alles! All black is ook een look aar ik altijd naar teruggrijp, staat gewoon altijd goed! Die zwarte blouse is echt supermooi, en die botjes zijn perfectie. x

    ReplyDelete
  6. Oh mooie items allemaal! Ik heb altijd wel veel zwart gedragen, maar altijd in combinatie met wit/grijs of een kleurtje. Maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd wel vaker voor all black ga!

    ReplyDelete
  7. black , me too! je kan gewoon nooit mis doen met zwart en het is zo mooi en chique. fan van die botjes!

    ReplyDelete