April 12, 2013

The big five!

HAIR - Zo'n 2 weken geleden heb ik het eindelijk gedaan: mijn haar ombre laten kleuren en in een middenscheiding gelegd. Ik heb al veel positieve reacties gekregen, maar stiekem mis ik mijn volledig blonde coupe wel... Maar ach, het is 'maar' haar. Ik ben blij dat ik eens iets anders geprobeerd heb, maar aan iets vasthouden dat je gewoon bent is niet altijd slecht.


THE PLACE BEYOND THE PINES - Zondagavond ben ik samen met vriendin Julie naar de bioscoop in Brussel gegaan om 'The place beyond the pines' te gaan bekijken (met Ryan Gosling!). Mooie, verrassende film - veel beter dan ik verwacht had! Maar vooral het nummer dat tijdens de aftiteling werd afgespeeld (Bon Iver - The Wolves), ging recht naar mijn hart. Oordeel zelf...


ZARA VS. TIBI - Zaterdag ben ik een Bruxelleke gaan placeren. Het hoofddoel van mijn hoofdstedelijk bezoek was 'shoppen shoppen shoppen!', maar ik ben met een magere buit thuisgekomen... Maar een magere buit wilt niet per se 'een slechte buit' zeggen, integendeel! Met dit Tibi- achtig topje (van Zara) was het liefde op het eerste gezicht. €16, ik kon niet twijfelen.


WEEKEND BLOG AWARDS - En net zoals veel bloggers, ga ook ik even bedelen voor een nominatie van jullie... Als je mij (en mijn blog) leuk vindt, mag je mij altijd nomineren voor de Weekend Blog Awards! De categorie 'Personal' lijkt mij het meest aangewezen ;-) Muchas gracias!

World Tour Stories
BLOGILATES - De online pilates oefeningen die ik sinds 1 april doe, zijn een aanrader! Vorige week was ik er iets te enthousiast aan begonnen, wat resulteerde in enkele dagen kreupel zijn - maar voor de rest: super goeie, toffe en effectieve oefeningen! Ik hou mij niet strikt aan het schema dat Cassey heeft opgesteld, maar het is de eerste keer dat ik zo'n belofte aan mezelf (tegen de zomer een bikiniproof lichaam hebben) langer dan een week volhoud. I'll keep you posted!

6 comments:

 1. Jaa, mooi nummer! En ik vind uw nieuw coupke meer dan geslaagd!
  Die nominatie is uiteraard al lang gebeurd ;).

  ReplyDelete
 2. love your hair! en die nominatie die had je al ;)

  ReplyDelete
 3. Oh dat lied! Als ik dat hoor waan ik me terug in Lissabon waar ik aan mijn stoel genageld en met kippenvel op de armen naar bon iver aan het kijken/luisteren was. Ik hou helemaal niet van stadionconcerten dus ik had niet zo hoge verwachtingen, maar dat optreden blies me van mijn sokken.
  En ik vind uw haar heel mooi zo! Ik moet trouwens ook eens aan een bikiniproof regime beginnen denk ik want er zijn wel wat kilos blijven plakken op erasmus (de enige exercise daar was die heuvels op en af wandelen haha), tijd om terug te beginnen sporten!

  ReplyDelete
 4. Das echt supermooi u haar! En dat nummer van Bon Iver is één van mijn favorieten, kiekevel iedere keer :)
  X

  ReplyDelete
 5. Vind je haar heel mooi zo, maar begrijp dat het ff wennen is wss :)

  ReplyDelete
 6. je haar is mooi Laura!
  ik ben fan van middenscheidingen !!

  en mooi topje ook, heb het zelf ook gepast maar niets voor mij jammer genoeg

  ReplyDelete