May 26, 2011

THEIR OUTFIT | Ellen


Hoera! We vieren de geboorte van een nieuwe categorie: THEIR OUTFIT. Zoals de titel al verklapt is zullen dit dus posts zijn over de outfit van anderen (don't worry, de categorie MY OUTFIT komt er aan - hint hint hint). Mijn goeie vriendin Ellen mag de spits afbijten. En, als ik eerlijk mag zijn, dat is alvast een zeer goeie start! Want: Ellen heeft een zwak voor tweedehands, vindt haar inspiratie op blogs, is heel fashionminded, heeft een eclectische kledingsmaak (ze beperkt zich niet tot enkel H&M) en weet wat bij haar lichaam past maar durft toch wat te experimenteren (hoewel ze er steeds urban chic blijft uitzien). Ook vind ik haar een heel doelbewuste shopper, Ellen koopt haast nooit miskopen. Hoe ze zich kleedt hangt af van haar humeur. De ene dag draagt ze een gewone jeans met een simpele trui, de andere dag doet ze wat meer haar 'best' en probeert ze wat op te vallen (op een subtiele wijze natuurlijk). Maar toch probeert ze elke dag er goed uit te zien, "want je weet nooit wat er kan gebeuren!". Bezoek zeker ook eens Ellen's Tumblr!

PS: Streetstylefoto's maken is verdorie moeilijker dan ik dacht! Maar kom, oefening baart kunst zeker?

zonnebril, top H&M gilet VINTAGE (Think Twice) rokje, schoenen URBAN OUTFITTERS tas 'Donna' bij FREITAG riem PULL & BEAR oorbellen 'Genaaid' bij CREAM

21 comments:

  1. Wauw, superleuke outfit zeg van Ellen! Dat rokje vind ik geweldig! Ik ben super benieuwd naar je volgende posts hier van. Haha, ja ik ben een groot fan van Catrice, haha. Mijn nagellak stash bestaat ook alleen uit haar nagellak, haha. Bedankt voor het letteryype. :D
    xxx

    ReplyDelete
  2. Haha wat leuk! Ik vind dat je de outfitpost heel leuk hebt aangekleed. De meeste blogs nemen zo gewoon klakkeloos over wat de persoon in kwestie zegt (niet dat dat erg is), maar jij giet alles wat ik zei in een leuk, samenvattend geheel! Dat vind ik heel tof. Dat extra kadertje met mijn eigenlijk 'quote' vind ik ook heel leuk. Ben benieuwd naar je volgende outfitposts! Enkel zie ik er overal wat stoned uit precies op die foto's, haha. Maar ik vind dat het, voor de eerste keer dat je die streetstylefoto's probeert, heeeeel erg geslaagd is! Love it!

    ReplyDelete
  3. Je vriendin ziet er superleuk uit, de rok is prachtig! Het is een heel leuk idee om dit te doen, maar ik kijk ook al uit naar je eigen outfitposts :). Je hebt leuke posts op je blog, die make-up tutorial is super! Bedankt voor je lieve commentaar, ik volg je alvast en kijk uit naar meer :) Succes!

    xoxo

    ReplyDelete
  4. Leuke post! Als ik ooit tegen mijn vriendinnen (twee weten het al, ze zijn er toevallig bij uitgekomen) durf zeggen dat ik een blog heb, doe ik het misschien ook wel :). Mooi rokje ook ;) (ik heb het in het mosterdgeel). Net zoals alle andere kijk ik ook uit naar jou outfitposts :). En de foto's zien er trouwens al heel goed uit!

    ReplyDelete
  5. hihi nee mijn naam is niet affreux, maar wel Manon.
    Affreux is een beetje mijn bijnaam, koosnaam...
    Ja mijn vriend zegt een ring kan je af doen, maar een tattoo is voor eeuwig..

    Hoe lang ben je al samen met je vriend?

    Via twitter kunnen we makkelijker praten
    www.twitter.com/iloveaffreux

    ReplyDelete
  6. superleuke stijl! en ik vind de foto's best goed gelukt :-)

    ReplyDelete
  7. Wat leuk zeg !!

    Groetjes
    Eline DM*

    ps: kom gerust in binnenwaaien op mijn blogje.

    ReplyDelete
  8. ELLEN! Ik ging ook die schoentjes kopen!
    Mooie foto's, leuke categorie. Je brengt me op ideeën! ;)

    ReplyDelete
  9. Leuke post Laura! Het zijn echt naturelle foto's die heel goed Ellen haar stijl weergeven! Ik kijk al uit naar jouw eigen outfitpost! :)

    ReplyDelete
  10. Ik ken Ellen! Ze ziet er idd altijd leuk uit ! Mooie foto's ook! Succes met het streetstyle fotograferen

    ReplyDelete
  11. Heel leuke foto's. zeg maar aan Ellen dat ze stijl heeft :) superleuk rokje en zonnebril by the way

    ReplyDelete
  12. Superleuke categorie, goed ideetje :) Je vriendin ziet er erg mooi uit, vind vooral het rokje erg leuk!

    ReplyDelete
  13. Superleuke foto's!!
    Het rokje en gilet zijn zooo mooi!! Leuke combinatie :)

    ReplyDelete
  14. Die foto's zijn toch heel goed gelukt voor een eerste keer vind ik! Ik hou van die rok, echt classy en toch casual genoeg om elke dag aan te doen. De combi met de gilet vind ik ook geslaagd. x

    ReplyDelete
  15. Heel leuke outfit! Mooie foto's ook.

    ReplyDelete
  16. Leuke post! Ik vind je streetstylefoto's heel goed gelukt en je hebt inderdaad een hele goeie look gekozen om de spits af te bijten! Verrrry nice outfit en ik vind je tekstje erbij ook zo tof.

    ReplyDelete
  17. By the way: in deze outfit ben ik niet buiten geweest nee :-) Mijn hoge hakken draag ik doorgaans enkel voor mijn werk en uitzonderlijk voor een feestje met vriendinnen of als ik samen met mijn mama iets doe (zij is ook heel groot dus dan valt mijn lengte met hakken niet zò hard op, hihi)!

    De sokken in schoenen zou ik nog wel durven dragen in het openbaar - al hangt het er vanaf waar ergens! In sommige buurten van Antwerpen kan je beter niet te opvallend gekleed gaan (er werd ooit 'hippie' geroepen naar mij omdat ik een floppy hoed ophad..ehm?) maar in de mode- en kunstwijken durf ik zeker zo rondlopen. Zolang ik een zonnebril kan opzetten om vreemde blikken te ontwijken, kan het me eigenlijk niet zoveel schelen ;-)

    Verrassende vraag wel ;-)

    ReplyDelete
  18. what a fabulous idea and yeah outfit photos are not that easy!! trial and error girl, but i must say they look phenomenal. i love the skirt because it fits her perfectly and i love the color. fabulous with the little cardigan

    ReplyDelete
  19. Leuke outfit! Vooral dat rokje vind ik echt super! Zo'n mooie kleur! x

    ReplyDelete
  20. Allemaal heeeeel erg bedankt voor de lieve reacties, het rokje kan nog altijd gekocht worden in Antwerpen trouwens voor de mooie prijs van €19! (Just to let you, girls, know...)
    Vond dat ik zo'n reactie toch maar eens moest plaatsen nu er zoveel reacties zijn gekomen. EN natuurlijk bedankt aan Laura om mij op haar blog te zetten he, hihi!

    ReplyDelete