March 11, 2013

Cinq


CHILI CON CHOCOLATE Y VINO - Misschien hebben jullie het al ergens opgevangen of misschien ook niet, maar ik doe mee aan Dagen zonder Vlees! Tot nu toe heb ik al zo'n 20 vleesloze dagen achter de rug, en eerlijk? Het lukt best. Omdat ik binnenkort stage heb, leef ik weer even fulltime bij mijn mama en zij verwent mij met heerlijke vegetarische recepten! Zaterdag heeft ze chili con chocolate y vino gemaakt, de vleesloze variant van chili con carne. Het receptje vind je hier!


I NEED A HAIRCUT... - en snel! Mijn haar heeft dringend een opknappingsbeurt nodig en ik dacht aan blonder + middenscheiding + ietsje opgeknipt? De kapsels van bovenstaande dames zijn mijn voorbeeld.


LONDON - Herinneren je jullie deze baby nog? De baby van weleer is nogal gegroeid hè? Aanschouw Amy, anderhalf jaar oud en bijna grote zus van een baby broertje. Deze foto hoort eigenlijk in mijn derde en laatste verslag over Londen te zitten, maar aangezien ik het zo druk heb zullen jullie daar nog even moeten op wachten. Een preview dus!


79 + 1 - Mijn oma heeft eind januari haar 80e verjaardag gevierd! Hoewel ze vanaf nu - naar eigen zeggen - 79 jaar zal blijven, hoorde daar toch een feest bij. Mémé kijkt enorm op naar Marino Punk en dus hebben wij voor een date gezorgd. Magisch moment.


LAZY - De meest luie en meest verwende kat? Dat moet onze Titte wel zijn. Al 13 jaar een deel van ons gezin en echt waar: ik zou niet zonder hem kunnen. Deze kat gaat onder de bureaulamp zitten om van de warmte te genieten, gaat elke dag maximum een kwartiertje naar buiten en staat al bijna 10 jaar op dieetvoeding (al heeft hij nog steeds een buikje). Maar het is ook een kat die enkel krabt om te spelen, die constant bij je komt liggen en je met zijn kopje 'knuffels' geeft. En met zijn tijgervacht, witte buik en pootjes is hij de allerschattigste kat ooit - mooi meegenomen!

6 comments:

 1. mooie verslagen Laura en smaakt weer naar meer :)

  ReplyDelete
 2. Wat een moderne oma heb jij seg! Leuk!

  ReplyDelete
 3. Ooh amai 20 dagen is echt al goed!! En die haar inspiratie is echt leuk! Ga ervoor!!!

  ReplyDelete
 4. Echt super dat je al 20 dagen hebt volgehouden. Ik zou het zelf niet kunnen!

  Monica Harmony's Blog

  ReplyDelete
 5. Yay voor 20 dagen zonder vlees! Ik heb 1 keer valsgespeeld (maar enkel omdat ik echt niet anders kon) maar voor de rest ben ik ook nog goed bezig :) Receptje klinkt superlekker, ik heb al eens iets soortgelijks gemaakt, yum! En ga voor dat kapsel, zal je supergoed staan :) xx

  ReplyDelete
 6. Ik heb vorig jaar trouw meegedaan aan 30 dagen zonder vlees maar dit jaar toch maar geskipt, ik ben eigenlijk al de helft van de tijd vegetariër en eet anders meestal vis geen vlees :p (maar die moet je ook skippen en ik kon dat echt met moeite volhouden)
  chapeau dat jij het al 20 dagen trouw doet! Leuke foto van je oma, klinkt als een geweldig feest. En die kapsels zien er supermooi uit.
  Maya - Archistas

  ReplyDelete