April 8, 2011

Selfportrait

Ik ben mijn 50mm volop aan het uittesten en ik moet toegeven: I'm in love! Het dateert al van enkele jaren geleden dat ik mijn arm nog eens heb uitgestoken om een foto van mezelf te nemen, maar bij deze: een zelfportret met mijn 50mm lens!

11 comments:

 1. TE mooi! Wat een geweldige foto en wat een lens om jaloers op te zijn... Echt een geweldige scherptestelling en een mooi contrast!

  ReplyDelete
 2. Binnenkort mag jij voor mijn lens komen staan Ellen! ;-) xxx

  ReplyDelete
 3. praxhtige lens! ik heb net zelf en nikon D3000 gespot waar ik de 50mm als bonus bij krijg en ik ben sterk aan het twijfelen om tot de koop over te gaan. Het is zo aanlokkelijk! anyways, ik zoek altijd via google naar tutaorials, telkens van verschillende mensen. gwn 'blogger how to ...(wat je wil weten)...' ingeven en dan vind je zowat alles! x

  ReplyDelete
 4. Heel mooi! En ik moet zeggen dat je heel hard veranderd bent in vergelijking met die voor en na foto's van je operatie (en veranderd in de goede zin :) ).

  ReplyDelete
 5. super mooie foto!
  En ik ben ook zot van catrice nagellakjes!!

  ReplyDelete
 6. Hoi Laura, leuke blog heb je! Heb er net wat door zitten lezen, en ben vooral onder de indruk van ja fotografie en je leuke movies to see posts :)

  ReplyDelete
 7. Mooi! En goed om te zien dat je lens bevalt!

  ReplyDelete
 8. Dan heb jij wel lange armen Laura! Mij lukt dat niet

  ReplyDelete
 9. Thanks thanks!
  Mooi portret, 50mm lenzen zijn echt het leukste om mee te experimenteren, ik heb er zelf ook ééntje en ben er ook helemaal weg van.
  Leuke blog!

  M.

  ReplyDelete