October 17, 2012

A coat a day keeps the doctor away

Een betere foto heb ik niet, dus hier zullen jullie het maar mee moeten doen - maar fuck: 't is een schoontje hè, mijn nieuwste aanwinst? Ik heb nog niet zo lang geleden een winterparka gekocht en ik ben nog steeds heel tevreden met de jas die ik in Londen heb gescoord; maar toen ik vorige week in Antwerpen deze beauty in de outletwinkel van Stills spotte - aan -60%! - kon ik niet anders dan hem meenemen. Mijn mama had als (terechte) opmerking dat ik eigenlijk wel genoeg jassen heb, maar als antwoord daarop zei ik dat ik nu zeker 5 jaar geen jassen moet kopen! Want da's zo typisch: als je iets zoekt, vind je het meestal nooit; maar als je er totaal geen aandacht voor hebt, dan vàl je gewoon op meevallers als deze. En ik heb deze gelegenheid met beide handen gegrepen! Oversized, warm, kostuumvest- achtig, met korting en een tikkeltje Isabel Marant-like... How could I resist?

12 comments:

 1. Oh mooi! Snel aan-foto's maken zou ik zo zeggen!

  ReplyDelete
 2. Jawadde! Precies de Xavier-coat, maar dan met andere knopen. Score!
  Jassen zijn ook helemaal mijnen 'artikel'. Er nog meer mogen kopen dan ik er nu al heb, is de enige reden waarom ik ooit naar Siberië zou verhuizen.

  ReplyDelete
 3. Ja, ik zie al dat je hier onmogelijk aan kon weerstaan! Ben ook benieuwd om hem in real life in actie te zien, so pretty!

  <3

  ReplyDelete
 4. ik vind em ook heel mooi, echt een klassieker die er heel duur uitziet en die je jaren gaat blijven dragen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hij was eigenlijk ook vrij duur... Maar met die 60% korting werd dat een 'normale' prijs voor een jas :)

   Delete
 5. Supermooi! Je hebt gelijk dat je hem hebt meegenomen, met die korting kon je gewoon niet anders :)

  brunetteblogging.com

  ReplyDelete
 6. Wauw, heel mooi! Lijkt mij ook echt zalig warm en comfortabel!

  ReplyDelete
 7. Oh, die ziet er echt geweldig uit!!
  X

  ReplyDelete
 8. Waw ja echt een schoontje, ik heb eigenlijk ook wel veel jassen. Maar dat mag soms wel voor de winter, omdat het wel een dagelijks kledingstuk is ;)

  ReplyDelete
 9. Hij is suuuuper mooi! :) En wat je zegt over "als je het dan zoekt vind je het niet" is zooo waar! Ik ben nu al weken opzoek naar comfortabele nieuwe schoenen zonder resultaat, terwijl ik anders mijzelf moet bedwingen om geen 10 paar in dezelfde week te kopen :)

  Jennifer
  The White Studio

  ReplyDelete
 10. Aah supermooi! Ik wil ook graag nog zo'n IM achtige jas maar jammer genoeg staat dat model mij nu eenmaal niet. Ben al benieuwd naar outfitfoto's!

  ReplyDelete