January 20, 2013

See you in London!

Binnen twee weken bevind ik mij weer in my all time favourite city: Londen! Ook al ben ik er nu al een aantal keer geweest, de stad écht kennen doe ik nog steeds niet (maar wanneer doe je dat wel?). Handige adresjes (van musea, (vintage) winkels, restaurants, koffiehuisjes...) zijn dus al-tijd welkom! Mijn verslag(en) van mijn vorige LDN- trip kan je hier vinden... Maar voor ik mijn citytrip kan plannen, heb ik nog wat studeerwerk voor de boeg. Dinsdag en woensdag heb ik mijn twee laatste examens. Wish me luck!

9 comments:

 1. Good luck! Amai Londen staat ook echt op mijne verlanglijst, nog nooit geweest. Niet enkel voor de winkels, maar voor de gezellige spots wil ik ook gaan :)

  ReplyDelete
 2. Veel succes Laura! & dat betekent dus bij u thuiskomst opnieuw veel posts over Londen, ik kijk er al naar uit!

  ReplyDelete
 3. Veel succes met de examens! Deze post is gemaaakt voor mij, ik mis het zo! In september mag ik vier maanden op Erasmus IN Londen jiiipppie!

  Musea: Saatchi!
  Food en gezellige plekjes:
  The Breakfast Club, Look mum no hands, Pizza East (meest heerlijke pizza's ooit), Ottolenghi wil ik al lang eens naar toe
  Jamie's Italian? Misschien wat cliché maar ik vond het zooo lekker als ik er was in september :)
  En ken je Islington? Toffe buurt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, heb het gezien op Twitter. LUCKY YOU! Ik verwacht vanaf september heel veel posts over Londen, Lies ;)

   Delete
 4. Oh, 'pietzaak' (= kempisch woord voor gelukzak, maar misschien is het u bekend ;) )!! Ik wil ook
  nog eens naar Londen! Ik kijk al uit naar uw posts :). Nog veel succes met het leren!

  ReplyDelete
 5. hhahhaa london, ik heb mijn tanden er ook ingezet! ken de stad totaal niet, maar wil ze wel beter leren kennen! wij gaan volgende maand ook terug! ik vond de Lower east side (enfin, ik vergelijk ze toch met LES in nyc) we interessant! de buurt rond brick lane dus

  ReplyDelete
 6. Londen! Ik ben er nog nooit geweest.. Te dure stad naar mijn goesting vrees ik ;-) Maar suuuper veel plezier, en nog heel veel succes met uw laatste twee examens :)

  ReplyDelete
 7. Succes met je laatste twee examens! en suuuper veel plezier in Londen! Ik denk dat er veel mensen jaloers op je zijn ;)

  ReplyDelete
 8. LONDEN! Shoreditch zal altijd mijn favoriete plek blijven, brick lane en rough trade en daar is ook nog een kleinere urban outfitters en zoveel leuke eetplekken. Ik hou er ook van dat je de metro kan nemen en in een heel andere wereld terecht kan komen, van het drukke centrum naar de meer rustiger plekken en de parken... ja, grote liefde ^^
  En good luck nog met je examens!!

  ReplyDelete