July 31, 2012

It's my birthday and I ask what I want


In exact één week - ik bespaar je het tellen: 7 augustus - is het mijn verjaardag! En ik word 20 jaar, een speciale leeftijd (tiener af!), reden te meer dus om het nu al beginnen te vieren. Of om nu mijn verlanglijstje bekend te maken, dat ook. Dus: familie, lief, vrienden, nobele onbekenden... voel je vrij om mijn wishlist te verkleinen ;-) De (web)adressen en prijzen vind je onderaan (hint hint hint).


 1. Rehard portefeuille - (prijs onbekend; ik gok op duur) / Ik heb in Italië een leren tas van het Italiaanse merk Rehard van mijn ouders gekregen. Rehard verkoopt mooie leren, slouchy handtassen, maar ook riemen, armbanden én portefeuilles! Ik ben al even op zoek naar een (beetje afgeleefde) leren portefeuille en Rehard blijkt zo één te hebben. Maar waarschijnlijk is de prijs niet zo mooi als de portefeuille, dus een vintage exemplaar of een gelijkaardige portefeuille van een ander (en goedkoper) merk is ook goed voor mij!
 2. Allsaints Torrent Vest - £65 / Broeken heb ik genoeg, maar (geprinte) topjes en T-shirts om erbij te dragen zijn in de minderheid. Bij Allsaints heb ik een schoon 'ge-tie-dyed' topje gezien dat een prima aanvulling zou zijn bij de rest van mijn garderobe.
 3. Lush Dream Cream - €20 / Na het lezen van Olea's review, moést ik de Dream Cream a.s.a.p. bemachtigen. Ik heb zelf een droge huid, dus hij lijkt me heel geschikt voor mijn teer velleke. Bij Lush testen ze trouwens niet op dieren en alles is zelfgemaakt, organic all the way!
 4. Allsaints Marsden leather jacket - £295 / Natuurlijk vraag ik niemand mij dit leren jasje te kopen (tenzij er een millionair mijn blog leest), maar een bijdrage aan mijn spaarvarken is altijd welkom! Meer info hier.
 5. Lush Aromaco deodorant - €7 / Ik heb al ontelbare deo's geprobeerd (zoals iedereen, waarschijnlijk) maar blijkbaar helpt deze deo van Lush écht (ECHT!). Een tip: als je dan toch in Lush bent om de Dream Cream voor mij te kopen, kan deze er toch nog bij, niet? ;-)
 6. Urban Outfitters Tapestry Cosmetics Case - €14 / Mijn huidige make-up tasje begint er zelf wat als een schminkdoos uit te zien (vuil), tijd voor vervanging dus! Hoeft niet van Urban Outfitters te zijn, maar liefst wel met aparte vakjes, iets om mijn oogpotloden in te steken (zoals een pennenzak) en liefst niet te klein.
Indien alles op mijn verlanglijstje al gekocht is door iemand anders (wat me vrij onwaarschijnlijk lijkt), kan je ook hier nog wat inspiratie vinden... Met een cadeaubon van IKEA, Maison Scotch, Allsaints of Zara zal ik uiteraard ook heel tevreden zijn. Veel shopplezier!

13 comments:

 1. hihi leuk om hints te verkopen via je blog ;) ik zou die lush ook is moeten proberen, ik ben een allergisch geval, geen plezier dus!
  wel coole top ook, op voorhand al congrats x

  ReplyDelete
 2. Leuke dingen! Die Lush producten trekken ook al een tijdje mijn aandacht, vooral omdat ze niet op dieren testen. Die deodorant krijgt enorm goeie recensies, en hoewel ik het nogal vreemd vind met dat blokje denk ik dat ik het ga halen! Mijn deo verkopen ze niet meer nu en ik ben de chemische geurtjes van de anderen een beetje beu. We zullen er samen moeten op uit trekken naar Lush!

  ReplyDelete
 3. Leuk lijstje Laura, I'll keep it in mind ;)

  ReplyDelete
 4. Haha SUBTIEL! Mooie spulletjes allemaal, vooral dat topje!
  En ik besef net, 7 augustus, da's nog maar een week? Ik heb nog veel cadeaus te kopen / kaartjes te maken dan! (het lijkt wel of al mijn vrienden verjaren op de 7de augustus)

  ReplyDelete
 5. haha,das wel handig. Met alle info erbij! Ik moet precies toch eens bij Lush binnenstappen!Er komt blijkbaar eentje in gent in Augustus! xx

  ReplyDelete
 6. you are a lion too??? ik ook en ben twee dagen later jarig, gelukkige verjaardag al vast!

  ReplyDelete
 7. Haha, heel subtiel Laura ;). Wel tof lijstje!

  ReplyDelete
 8. Nice, works every time :) Die top is echt heeeel leuk!
  X

  ReplyDelete
 9. alvast van harte, weet je nog geen verjaardagskado misschien zit er iets leuks tussen op mijn webshop
  www.caressaa.nl

  ReplyDelete
 10. Very sweet!!

  Loving your blog,
  -Lauren
  http://adornlafemme.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Een tip: als je dan toch in Lush bent om de Dream Cream voor mij te kopen, kan deze er toch nog bij, niet? ;-)

  haha die vind ik best leuk :D
  bijna jarig !!

  ReplyDelete
 12. Wat leuk dat je mijn blog vermeld! En ook leuk dat je je spulletjes gekregen hebt :) Gefeliciteer met je verjaardag ! x

  ReplyDelete