December 16, 2013

Wishlistin'

Image and video hosting by TinyPic

Heel erg materialistisch (zeker nu ik een module over diversiteit volg op mijn hogeschool), I know, maar verlanglijstjes als deze hebben hun nut écht al bewezen. Nog zo'n 10 dagen en 't is Kerstmis, wat vliegt de tijd! Ik ben nog steeds niet echt in de kerststemming - en nog minder in de studeerstemming, haha - maar met het kopen van cadeaus, het hangen van kerstlichtjes in mijn kot en het opstellen van dit verlanglijstje, is daar stilaan verandering in aan 't komen... Hierboven dus enkele spullen die mij blij tot zeer blij zouden maken, maar voel jullie vooral niet verplicht deze te kopen... Met een knuffel en een kus ben ik al even tevreden, eerlijk waar. En liefste familie (ja, ik weet dat jullie mijn blog lezen): laat een cadeautip als reactie na, zo besparen jullie mij deze week heel wat stress!
  1. Aangezien ik volgende zomer waarschijnlijk door Centraal- Europa reis met mijn broer, zou deze Lonely Planet wel erg handig zijn.
  2. Voor wie wat meer geld aan mij wil besteden: tegen deze Clarisonic Mia 2 - die een mooie en egale huid belooft, poriën verkleint en oneffenheden doet verdwijnen - zeg ik zeker geen nee!
  3. Aangezien ik nogal 'een schminkpoppeke' ben, doe je mij steeds een plezier met cadeaus die in de badkamer thuishoren. Deze Clinique Universal Face Primer zorgt ervoor dat je foundation, bronzer en concealer er de hele dag piekfijn uit blijft zien. Ook handig voor tijdens zware feestjes wanneer de zweetdruppels op je voorhoofd blinken. 
  4. Wie wil mag ook bijleggen voor mijn duurste aankoop van 2014: een nieuwe spiegelreflexcamera. Momenteel weet ik nog niet goed welke ik moet kiezen, maar aangezien ik al 5 jaar tevreden ben van mijn Canon EOS 450 D, lijkt de Canon EOS 700D Rebel een goede vervanger...
  5. Ah, nog iets dat in de badkamer thuishoort: Kiehl's Creme de Corps! Al veel goede dingen over deze bodylotion gehoord, dus dit goedje wil ik graag eens testen... Met een bodylotion van The Body Shop, La Roche-Posay, Biotherm of Clinique ben ik trouwens ook tevreden hoor ;-)
  6. Een yogamatje om mijn pilates- oefeningen te doen op kot zou ook heel handig zijn!
  7. Van 't zelfde principe als nummer 3 en 5: Embryolisse Lait-Crème Concentré - een wonderzalfje, heb ik gehoord...
  8. Dit stond vorig jaar ook op mijn verlanglijstje en ik heb er een heel jaar lang plezier van gehad: Estée Lauder Tinted Day Wear. Een getinte dagcrème die ideaal is voor meisjes die geen fan zijn van een-met-foundation-geplamuurd gezicht.
  9. Essie-nagellakjes zijn steeds een goed cadeau! Het liefst krijg ik ze in de kleuren oud roze, donkerpaars of bruin (tip tip tip).
  10. 't Is weinig waarschijnlijk dat iemand me dit gaat kopen, maar een platenspeler staat echt hoog op mijn 'dit-wil-ik-ooit-hebben-lijstje'! Een tip: tweedehands vind je vaak goede én goedkope exemplaren!

5 comments:

  1. Estée Lauder Day Wear is zeker het kopen waard! Huid ziet er supergoed uit, met deze lichte coverage, nog wat concealer op de probleemplekjes, wat mascara en you're good to go!

    Love, Tessa

    ReplyDelete
  2. Een platenspeler en clarisonic staan ook zeer hoog bij mij. En motivatie om mijne nieuwe yogamat te gebruiken.. haha :D

    ReplyDelete
  3. Fijne wensenlijst :) Ik wil ook graag een nieuwe camera, maar ik heb mijn oog laten vallen op een model dat ik niet zal kunnen financieren zolang ik studeer. Het zal dus nog eventjes wachten zijn! xo

    ReplyDelete
  4. Wat een leuke wishlist vooral de platenspeler!!!! Geweldig mocht je dat krijgen! :)

    ReplyDelete
  5. Ik heb mijne 450d dit jaar vervangen door de 650d (de voorloper van die 700d rebel) en zéér tevreden van, amai. De kwaliteit van mijn foto's is ineens 1000x beter, echt absurd! Ik had niet gedacht dat dat zo'n verschil ging maken :)
    Een platenspelerke zou ik trouwens ook nog wel willen... zo sfeervol, een plaatje opleggen :)

    ReplyDelete