September 17, 2011

Ombre hair

Toen ik in de tram de Flair aan het lezen was en op deze foto stootte, dacht ik bij het zien van de uiterst rechtse dame meteen: "Dat haar wil ik ook!". 'Ombre haar' dus. Ik had het al veel gezien in verschillende boekjes en op allerlei blogs, maar vond het altijd mooi voor anderen maar niet voor mij. Door deze mevrouw is mijn mening nu wel veranderd... Je moet weten dat ik heel erg gehecht ben aan mijn blonde lokken, dus was ik eigenlijk een beetje verbaasd van mezelf. Maar eerlijk? Sinds ik enkele jaren geleden mijn haar met een bleekspulletje heb behandeld en op vakantie was geweest (= veel zon = heel erg blond haar) kreeg ik een uitgroei en moest ik dus 2x per jaar een balayage (of mech'n, 't is maar hoe je het bekijkt) laten zetten. Dus eigenlijk is mijn natuurlijke haarkleur enkele tinten donkerder dan mijn haar nu. Al zeg ik tegen iedereen dat dit mijn natuurlijke haarkleur is (ssst). Ik moet dringend naar de kapper voor een knipbeurt, zou ik ditmaal ook voor een kleurbeurt durven gaan? Natuurlijk moet mijn haar bovenaan niet té donker worden, maar zoiets als Cameron Diaz lijkt mij wel leuk, niet? En als ik het niet leuk vind kan ik het nog altijd naar blond laten kleuren... 't is 'maar' haar.

A DO OR A DON'T? Let me know...

10 comments:

 1. JAA! Ik vind ombre haar ook heel leuk, maar met mijn kort koppie is dat geen optie vrees ik. Het leven is te kort om te twijfelen, als je het mooi vindt gewoon doen!

  En ja ik kan het soms zelf nog niet geloven dat ik een "eigen" dansschool heb, grellig. Officieel geef ik jazz dans, maar ik doe vooral mijn eigen ding :).

  ReplyDelete
 2. zo toevallig, ik was net bezig met fotos van ombre hair te verzamelen voor een post :D ik heb het zelf gehad een tijdje geleden, maar niet 'dramatisch', maar sinds mijn haar genkipt is, so is the ombre hair :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind het echt mooi!
  Maar bij mezelf zou ik er niet voor kiezen :)
  x

  ReplyDelete
 4. Ik zou het doen als ik jou was! Ik hou van mijn rost haar en zou het nooit kleuren, maar als je blond of bruin bent is het wel eens leuk om te experimenteren :)

  ReplyDelete
 5. Ik ben ook grote fan van ombre haar, maar met mijn kapsel weet ik het ook niet zo goed. (Plus ik heb mijn haar nog nooit geverfd en durf dat stiekem ook niet zo goed ;) ) DOEN!

  ReplyDelete
 6. Do! Do! zeker weten :) ik denk dat het je super zal staan! :) Die dame rechts is geloof ik trouwens Whitney van The City, niet? ^^ x

  ReplyDelete
 7. doen! ik ben gek op mijn ombre haar :)

  ReplyDelete
 8. 100 % DO! Ik vind het super staan (vooral bij Alexa Chung!)

  ReplyDelete