September 6, 2011

GIRL CRUSH | Kate Bosworth


Geïnspireerd door de 'Girl Crush'-post van Plutôt la vie de Melanie besloot ik ook een post te maken over één van mijn 'Girl Crushes', namelijk Kate Bosworth. Mijn absolute Fashionista Numéro Uno! Op acteergebied stelt ze niet zo veel voor, op stijlgebied des te meer. No nonsense, minimalistisch, sophisticated en basic met een hippe twist; zo omschrijf ik haar stijl het best. Maar je kan haar niet in één vakje stoppen. Want ook al draagt ze vaak 'gewone' dingen (zoals een jeans, korte botjes, een dikke gilet, een hemdje, een korte jurk...), je kan haar evengoed zien in een gedurfde outfit (zoals die met haar lichtgroene maxi-rok en witte T-shirt of die met haar rode, lederen broek). En, anders dan andere celebs, draagt zij haar kleren meerdere malen - dat kan je bij deze foto's goed zien (zeker de Isabel Marant(?)-botjes!). En ze introduceert de trends in haar kledingstijl, niet omgekeerd. Veel kijk- en inspiratieplezier! (+ mijn favoriete looks/items heb ik met hartjes aangeduid)

7 comments:

 1. didn't know she had such a diverse style! fabulous inspiration

  ReplyDelete
 2. I love this kind of inspiration!

  ReplyDelete
 3. Ze heeft een zalige stijl inderdaad!
  De linkse outfit van de derde rij is mijn favoriet, ziet er zo'n gezellige outfit uit, en toch stijlvol!

  ReplyDelete
 4. De rechtse outfit van het eerste rijtje plakt ook in mijn inspiratieboekje. Ze heeft echt een leuke stijl, hip en toch draagbaar :).

  ReplyDelete
 5. Wauw, haar stijl is inderdaad heel leuk! Mijn favorieten zijn toch wel 2, 7, 9, 12 en 14 (op volgorde). :)

  ReplyDelete
 6. Vind die met het bloemenjurkje en de groene jas echt super! En de IM laarsjes, zo perfect.
  X

  ReplyDelete
 7. Hai!

  Ik volg je blog al een tijdje, maar ben meestal te lui om te reageren :). Je hebt heel leuke foto's! Anyway, ik ga dit jaar ook op kot naar Gent en zal waarschijnlijk ook zo'n fotohart boven mijn bed hangen (dus bedankt voor de inspiratie!)

  Groetjes,
  Ruth

  ReplyDelete