October 14, 2011

Oh sunny day!


Zondag 2 oktober waren de weergoden ons heel gunstig gezind: het was +25°C op een herfstdag. In het begin wat aanpassen (ik had het tijdperk 'zomer' mentaal al afgesloten), maar uiteindelijk zooo leuk! Remember mijn reis naar Kenya enkele maanden geleden? Wel, 2 oktober was een beetje onze reünie - het was de eerste keer dat we weer eens samenkwamen met alle familieleden (behalve de Kenyaantjes natuurlijk). Zo'n stralende dag smeekt natuurlijk om het maken van foto's en dan vooral van mijn nichtje Nien. Een geboren model!

13 comments:

 1. Mooie foto's, leuke kleuren! Zo'n schattebolleke :)

  ReplyDelete
 2. Oh heel mooie foto's :) You've got talent girl!

  ReplyDelete
 3. geweldige fotos, de foto met de groene caravan vind ik gewoon super! echt ongelooflijk mooi en het geeft zo een leuke vibe

  ReplyDelete
 4. Heel mooie foto's! Echt leuk :).

  ReplyDelete
 5. wat een mooie foto's maak jij! sowieso op deze hele pagina, niet alleen deze post. en die oranje trui is ook keizacht! zit angora in verwerkt hihi. denk dat die kleur je heel mooi zou staan met jouw haarkleur :)

  ReplyDelete
 6. wat ik me af vroeg. heb jij gewoon een 50mm lens?

  ReplyDelete
 7. Wat een geweldige laatste posts Laura! Geen idee vanwaar het zakje komt, heb het plots in huis gevonden (zo tussen een berg reiszakken), ik denk dat mijn zus het eens op reis heeft gekocht.

  ReplyDelete
 8. Een echt fotomodelleke in uw familie zeg!

  ReplyDelete
 9. hehe dankje ^^ leuke foto's ook weeral

  en jep zit in gent, wel ik ging altijd naar kapper kaprijke, dat is ergens aan de veldstraat en daar was ik best tevreden ben (ben al 2 jaar niet meer naar de kapper geweest haha) maar die heeft leuk interieur en jonge, goede en creatieve kappers ;) en ook niet zo duur trouwens! rond de 25 euro voor wassen & knippen enzo

  ReplyDelete
 10. onwijs leuke fotos! ziet er heel gezellig uit! x

  ReplyDelete