October 21, 2011

I'll be right back!

Hmm, mijn blog en ik hebben een moeilijke tijd achter de rug. Zo moeilijk zelfs, dat ik er aan dacht hem te pauzeren voor enkele maanden, of hem zelfs te stoppen. Maar wie zou ik daar nu het ongelukkigst mee maken? Mijzelf, uiteraard. Feit is wel dat ik op dit moment vrij inspiratieloos ben, mijn blog een mix van allerlei onderwerpen is (en daardoor ietwat onoverzichtelijk), mijn camera momenteel in het ziekenhuis ligt (lees: hij wordt opgelapt in Mediamarkt want hij vertoonde rare kuren) en ik mij dringend volledig op school moet concentreren (studeren in Gent is heel leuk, maar vereist wel discipline die ik niet altijd kan opbrengen). Dus, lieve lezers, heb nog even geduld... want de nieuwe Laura Pauline K. komt eraan. Gestructureerder, vaste onderwerpen en misschien wel een nieuwe lay-out? We'll see, geef mij gewoon nog even tijd en ik beloof dat jullie geduld beloofd zal worden... Merci beaucoup!

11 comments:

 1. Ik ken het gevoel! :) En ja, ik bedoelde idd "NIET meteen de beste foto" ;) merci! xx

  ReplyDelete
 2. Ik ken ook het gevoel, ik heb het even te druk en daarom ook niet veel tijd. En volgens mij is het ook beter om langer niet te posten maar als je het dan doet goed, dan toch wel te posten maar eigenlijk niet goed. Snap je? :) Hopelijk toch tot snel! Maar we gunnen je al de tijd hoor :).

  ReplyDelete
 3. Ik vind zo'n mix van verschillende onderwerpen wel heel leuk eigenlijk! Maar ik begrijp je volledig, ik heb er ook soms al eens aan gedacht. Succes en hopelijk tot snel!

  ReplyDelete
 4. Jammer dat je er even tussen uit knijpt, ik lees je blog af en toe en vind hem heel erg leuk !

  ReplyDelete
 5. Jammer Laura! Maar ik versta het, ik ben vorig jaar ook gestopt wegens mijn studies. Maar trouwe lezers, zoals ik, wachten gerust eventjes hoor, zolang je maar terug komt (en daar twijfel ik niet aan) x

  ReplyDelete
 6. Same here, het blijkt gewoon een hele drukke periode te zijn en je inspiratie komt zeker wel terug! Neem alle tijd die je nodig hebt ;-)
  X

  ReplyDelete
 7. ik snap dat combi studeren en bloggen niet easy is, zou het toch jammer vinden moest je er mee stoppen. Je blog wordt steeds beter vind ik :)

  ReplyDelete
 8. Ik ken het! Zit er ook een beetje mee, hihi. Hopelijk ga je niet stoppen want je blog vind ik echt leuk om te lezen, al ben ik soms een lurker, hihi. :)
  x

  ReplyDelete
 9. maak je geen zorgen, ik hou persoonlijk wel van rommelige, persoonlijke blogs en ik lees de jouwe altijd graag :) succes met alles weer op zijn plaats te krijgen!

  ReplyDelete
 10. Ik lees je blog ook heel graag! Tot heel heel snel! :)

  ReplyDelete
 11. Ik begrijp dat zeker, heb ook al vaak dat gevoel gehad. Hoop dat je eruit komt :) Good luck!

  ReplyDelete