November 23, 2011

I love this coat/look

From the moment I saw the coat Lucy Williams (you've probably seen her on a lot of streetstyleblogs) is wearing, I wanted it. You can buy it at Urban Outfitters, but only the price holds me back: €157 is a lot for a poor student. But, I'll wait. I might be going to London with my mum after my exams in January and when that coat's still hanging between the clothing racks, I'm gonna buy it! But actually, I don't just like the coat, I like her whole outfit. The coat, the pants (that colour!), the shoes... That girl's got it.

Oh, tomorrow I'll be 'teaching' children for the very first time (last week I just had to look and take notes) - and I'm quite nervous... I hope all goes wel!

15 comments:

 1. wauw super mooie jas. Ik vind dat de prijs nog meevalt voor een jas, op voorwaarde dat de kwaliteit goed is natuurlijk :). Ik denk dan beter een wat duurdere jas dat je fantastisch vindt dan 3 goedkopere semi leuke.
  veel geluk morgen!

  ReplyDelete
 2. Een vriendin van mij heeft de jas, en ze is echt geweldig mooi. Maar! In Zara en Pull&Bear hangen er praktisch dezelfde. Misschien eerst daar eens kijken ;) Misschien een tip. Veel succes met je stage!!!

  ReplyDelete
 3. Heel heel mooie jas inderdaad! Doet me een beetje denken aan die van mij, al is die korter en donkerder.
  Oh en die outfit op zich zou ik ook zo dragen, echt tof.
  Succes morgen, je gaat dat goed doen!

  ReplyDelete
 4. Dat is inderdaad een hele mooie jas! Ik heb er ook al over lopen kwijlen maar de prijs vond ik ook iets te duur. H&M heeft een goedkopere versie en die heb ik, maar dan in camel kleur :).
  Succes vandaag!

  ReplyDelete
 5. Good luck met het lesgeven! En dat is idd een heel leuke jas, en ook wel een goede investering denk ik. Je gaat hem wsl nog lang dragen :)
  X

  ReplyDelete
 6. that is very nice and it looked comfy

  nancyxo

  ReplyDelete
 7. die jas is prachtig he! En nee niet alleen die jas, haar hele outfit!

  Travel in Style

  ReplyDelete
 8. it is an amazing coat!! it looks great on you!!!!
  you have such a great blog i'd loved it if we followed each other!!!!
  xxx
  naiad
  http://stateofgracebynaiad.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Ik heb ze gehaald op kilimlaarzen.nl, met korting omdat de site gaat sluiten, maar dat had wel tot gevolg dat ze niet geruild kunnen worden!
  Ik vind ze supermooi, maar ze zijn echt te breed voor mij. Ik heb sowieso al problemen met laarzen omdat ik zo smalle benen heb (stom dat ik daar niet aan gedacht heb toen ik ze bestelde), en deze zijn dan nog eens heel erg breed, dus het ziet er helaas echt niet uit bij mij.
  Zonde want ik vind het printje zo mooi en ik heb een half jaar gezocht naar het ideale paar! Ik vind het net fijn dat het iets soberder is, dat leek me makkelijker om te combineren ;)

  ReplyDelete
 10. The coat is absolute perfection, I love its colour and style <3
  http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Hele mooie jas ja! Heb hem ook al enkele keren zien voorbij komen op andere blogs. Hoe is uw eerste lesje gegaan?

  ReplyDelete
 12. love the coat!

  love it!!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  ReplyDelete
 13. Really beautiful coat! I also like your blog, so I'm a new follower =)

  ReplyDelete
 14. love it, I bought a similar one this weekend. xo

  ReplyDelete