March 5, 2012

Meanwhile...


I love love LOVE Krystal Simpson's hair in this picture. I now crave for bangs too. But I'm scared to do it because I once had it when I was 14 and it was the baddest hairdo I ever had!

Topshop/H&M/Asos/Zara
You now see them everywhere, but I don't care. They're beautiful. Perfect for a sixties, hippie-like outfit! I was in a total non-shopping-mood the past few weeks (I still am, actually), but I'd make an exception for these one's (if they have the perfect fit). Good for my wallet, bad for my blog. 


Pinterest

I'm thinking about having a nose piercing. Good or bad idea? And would it 'fit' in my face?

14 comments:

 1. Volgens mij gaat een frouke en een neuspiercing u goed staan! Die gebloemde broekskes zijn ook geniaal trouwens, vooral die linksboven en de grijzige midden rechts vind ik super.

  ReplyDelete
 2. froe ja, peircing no :) da laat zo n vreselijk gat na nadien :s

  ReplyDelete
 3. Ik heb nu recent (terug) een pony. Een paar jaar geleden had ik het ook al eens geprobeerd maar toen trok het op niets! Ik had toen ook enorm veel krullen, nu nog, maar minder. Je zou het zelf ook nog eens moeten proberen, als je het niet mooi vindt, kun je het altijd terug laten groeien ;)

  xoxo

  ReplyDelete
 4. Haha ja, ik wil ook een bloemenbroek! Ze zijn gewoon zo mooi!! En doen, die neuspiercing en froe, staat je sowieso
  goed :).

  ReplyDelete
 5. Zo'n broek zou echt wel uw ding zijn! ^^ ga ervoor Laura :) en ik weet het niet zo'n piercing... Maar daarover moet je altijd zelf beslissen! x

  ReplyDelete
 6. Yes to the bangs, no the piercing! Nee, da's gewoon mijn persoonlijke mening, ik vind neuspiercings echt nooit mooi, ik kan er niet aan doen maar dat moet jij inderdaad voor jezelf uitmaken! Ik heb zelf echt sinds mijn veertien al af en aan een pony gehad en ik blijf het superleuk vinden maar ja, meestal onderhoud ik het niet genoeg en dan trekt het op niets of course! Maar met Krystal-volume you can do no wrong, go for it! :)

  ReplyDelete
 7. De bloemenbroeken zijn idd wel tof! En ik zeg JA tegen de piercing ^^

  ReplyDelete
 8. mmmm I'm loving the floral pants! gogogo :)

  ReplyDelete
 9. ik zag net mega mooie outfit met die floral h&m pants en nu wil dat ook haha, hoewel ik niet zo met broeken sta..
  en neuspiercing, zeker doen, je kan het er nog altijd uithalen als je het niet mooi vindt, bij mij merken mensen het zelf niet op :') (mijn collega was na 3 maanden kei verwonderd toen ze het opeens zag haha) en ringetjes zijn wel het mooiste!

  ReplyDelete
 10. Superblog!!!!
  http://lipsnstick.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Allemaal superleuk! :D
  Met zo'n piercing sta je wel denk ik, als ik zo naar je profielfoto kijk
  en een froufrou hangt af van je haar :) bij gaat het vreselijkj krullen dus doe ik het maar niet haha!

  ReplyDelete
 12. ik heb jaren een neusringetje gehad, vanaf mijn 16de denk ik! je ziet nog steeds een klein gaatje! was mijn eerste piercing en ik had er geen spijt van

  ReplyDelete
 13. Laura, ja doe een neuspiercing! Ik wil het al superlang maar mag echt niet van mijn oudjes zolang ik thuis woon, weih weih :(

  Trouwens, je hebt een mailtje op laurapaulinek, moest je het nog niet gezien hebben :)

  ReplyDelete
 14. Hoi! Mooie blog heb je :). Ik heb ook een neuspiercing en ik raad het je aan! Ik heb er een heel klein glimmertje als piercing en ik vind 'm heel mooi. Ik denk zeker dat je het kan hebben :)

  ReplyDelete