December 29, 2012

Snoop Dogg, fo' shizzle

Knack Focus
Vanavond ga ik naar het concert van Snoop Dogg in de AB, ideale blokafleiding! Ik ben heel benieuwd om hem eens live aan het werk te zien - om het in zijn eigen taaltje te zeggen: ik hoop dat het the shiznit wordt, haha! De AB is een vrij kleine zaal (zeker in vergelijking met Coachella of Pukkelpop), maar meestal komt dat de artiesten wel ten goede... Ik vond dit artikel uit Knack Focus het delen wel waard; meestal snap ik echt amper iets van reggae-, hip-hop of raptaal - maar deze keer ben ik voorbereid! Ik sluit passend af: what's crack-a-lackin' biatch?

Update: Het optreden was niet zo goed als ik had gehoopt. Een halfuur te laat én iets te veel commerciële troep. Zijn start was tof, maar soms leek het wel alsof iemand een CD had opgezet (liedje na liedje, amper interactie met het publiek). Er was geen afsluiter (hij heeft gewoon Jammin' van Bob Marley opgezet en is van het podium gegaan) en ik hoorde zelfs boegeroep. Snoop Doggy Dogg heeft helaas al wat van zijn pluimen verloren... Jammer! 

5 comments:

 1. Hahaha, hilarisch, niet? Meteen uitgeknipt en in mijn knipselsmap gestoken zodat ik het nooit kan vergeten :)

  ReplyDelete
 2. Geniaal! Ik moe toegeven, ik zag hem deze zomer staan op de main stage van Pukkelpop en het zag er allemaal wel wat karikaturaal uit maar misschien heb ik deze OG wel onderschat ;)

  ReplyDelete
 3. k had hem ook wel eens willen zien!
  wel spijtig dat het dan niet zo goed was als verwacht

  ReplyDelete
 4. Oh wat jammer dat het tegenviel! Ik zou er ook wel hoge verwachtingen van hebben, maar met zo'n grote sterren moet je chance hebben denk ik, soms stijgt het succes hen nog al eens naar het hoofd en dan kan het tegenvallen...

  ReplyDelete
 5. Hahahahahahaha, ik moest keihard lachen toen ik die verklaringen las :D

  ReplyDelete