February 28, 2013

Férias em Portugal


Met een winter die maar niet op z'n einde lijkt te komen en een zware stage voor de boeg, lijkt de zomer wel héél ver weg... Maar, GELUKKIG bestaat er iets zoals een gezonde dosis fantasie en internet! Hoewel ik momenteel vooral met lesvoorbereidingen bezig ben zou moeten zijn, kan ik het niet laten om in mijn hoofd al enkele verre reizen te maken. Portugal staat bovenaan mijn must-see lijstje, dus met deze féria (= vakantie, leve Google Translate) ga ik van start. Van het land zelf weet ik nog niet zo veel (mocht ik deze zomer gaan, print ik zeker Hannelore's blog uit), maar mijn imaginaire rugzak is al gevuld! FYI: 't zijn spullen van Pull & Bear, Topshop, Urban Outfitters en Essentiel. En hop, nu weer naar mijn lessen... Adeus!

6 comments:

 1. Mooie spulletjes in je rugzak ;)!
  Naomi, x
  http://dressyourlifeblog.blogspot.be/

  ReplyDelete
 2. Ik heb zon nodig, echt. Hoe voelt dat ook alweer?

  ReplyDelete
 3. ik wil ook naar Portugal! Of Spanje of Frankrijk of gewoon ergens waar het warm is!
  cool stuff!
  xo Charlotte - aliceroxy

  ReplyDelete
 4. Die sandalen, I WANT! :) (van waar zijn ze?)
  Heel veel succes met je stage, moest je eens een vrije namiddag hebben, laat het mij weten, dan kunnen we nog eens een koffieke gaan drinken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zijn van Essentiel, Katrien! 110 euro dacht ik ;) Een vrije namiddag lijkt mij vrij onwaarschijnlijk maar als ik ehet maken van lesvoorbereidingen even beu ben, dan bel ik u meteen! X

   Delete
 5. Super leuke wishlist!
  die bikini wil ook ;)
  x
  www.cashmerecoffee.com

  ReplyDelete