February 6, 2013

They're green. They're Nike. They're perfect.

Eén van mijn beste Londen- aankopen moeten deze Nike Blazers wel zijn. Gekocht bij Office, waar ze studenten 15% korting geven (vergeet je studentenkaart dus niet). Geven je outfit direct een cool attitude. Nooit gedacht dat ik zo'n fan van sneakers kon zijn! En passen bij vrijwel alles uit mijn kleerkast - SCORE!

10 comments:

 1. oh ze zijn echt heel mooi! (mijn favoriete kleur btw, emerald green!)

  xo Charlotte - aliceroxy

  ReplyDelete
 2. Wauw, zo mooi! Heb net ook m'n oog laten vallen op een paar Nikes, maar ik denk altijd dat ik er te klein voor ben (skinny jeans + sneakers = dwerg? Afgekapte enkels?) haha! Zou het eens moeten gaan proberen ;) Denk dat ze je geweldig zullen staanè

  ReplyDelete
 3. Oe, leuk! Can't wait for an outfit :-D Ik heb hetzelfde probleem als Ellen, denk altijd dat ik er zo dwarfy uitzie met sneakers maar ik kan het toch niet laten!
  (En thanks voor het compliment bij m'n filmpje ;-) )

  <3

  ReplyDelete
 4. Zalig, die zien er echt leuk uit! En zo'n toffe kleur ook ^^
  X

  ReplyDelete
 5. Toffe sneakers! :-)

  ReplyDelete
 6. Pretty Pretty! Ik wilde ook graag schoenen kopen, en heb enkele Office stores gedaan, maar ik vond dat er nog maar weinig nieuwe collecties waren :( Ik zocht zelf naar leuke gekleurde schoentjes voor in het voorjaar ^^ x

  ReplyDelete
 7. Amai coole sneaks, ik draag ze nu ook liever dan vroeger.. er is meer keuze voor de Ladies. Ben erg benieuwd naar je combinaties :)

  ReplyDelete
 8. Echt geweldige sneakers!! zou ze zo willen hebben. de kleur is echt geweldig

  fashionate volgt je vanaf nu x

  ReplyDelete
 9. Waw Laura, totaal niet mijn stijl, maar ik denk dat ze jou geweldig zullen staan. Het wordt dus hoogtijd dat we in Gent nog eens afspreken voor een outfitfoto's-date, me dunkt. ;)

  ReplyDelete
 10. Ik begin ze meer en meer te spotten, maar ik vind het net dat nog niet, dat moet nog komen denk ik :p Wel een superschoon kleur!!
  Marie xx

  ReplyDelete