April 1, 2013

Magic in a black box


Tot enkele dagen geleden gebruikte ik geen echte foundation (toch als je de BB crème van La Roche-Posay of Estée Lauder's Tinted Day Wear niet als foundation beschouwt), maar met de aankoop van Shiseido's Advanced Hydro-Liquid Compact is daar dus verandering in gekomen. Foundations interesseerden mij lange tijd geen moer, maar nu ik bijna de leeftijd van 21 bereik, heb ik eindelijk door dat een goede basis als fundament dient bij een mooie make-up look. Maar met een droge, bleke en gevoelige huid is een goedkope foundation a big no-go. Dan maar direct duur (en goed), met deze vaste foundation van Shiseido! Dekt niet volledig - maar dat vind ik juist een plus, ik verafschuw foundations die je ziet liggen op je huid - en smelt mooi samen met je natuurlijke huidskleur. Ik heb altijd wel wat interesse gehad in make-up, maar met het volgen van de sympathieke beauty-vlogger Essie Button en het lezen van Emily Weiss' Into The Gloss, heb ik de schminkmicrobe helemaal te pakken. Vinden jullie dat ik meer beauty- posts moet maken? Of interesseert dit jullie helemaal niet? Je mag mij ook steeds je eigen holy grails op beautyvlak toevertrouwen, niets is beter dan mond- aan- mondreclame!

4 comments:

 1. Beautyposts zijn zeker een goed idee! Wat ik leuk vind aan jouw blog, is dat je niet kiest voor de platgelopen paden, dus ik ben benieuwd om te horen wat je over make-up kunt vertellen!
  Mijn holy grail is het concealer palette va Catrice. Super cheap én effectief :)

  ReplyDelete
 2. hihi I feel your pain, ik experimenteer er echt op los. Nu ik eindelijk een goede dagcreme en reinigingsmelk heb gevonden, kan elke foundation en BB erop. Eerst totaal niet!

  Een leuke aanrader is de BB cream van clinique, heel vloeibaar en goeie dekking. Echt heel aangename basis. Kzou er is ne post van kunnen maken, ge brengt me op ideetjes!
  Meer doen Laura, ik vind het leuk om persoonlijke posts over beauty te lezen en niet gesponsord stuff van "koop dit product" ;)

  ReplyDelete
 3. Ik, reager allergisch op zowat 99% van alle make-up producten. Ik heb het dan na enkele pogingen in mijn vroegere tienerjaren eigenlijk nooit meer gebruikt. Langzaamaan begint het toch ook bij mij wat te kriebelen om het nog ens te proberen, maar dan met echt goede basis make-up :) Maar ik blijf het moeilijk vinden om zoveel voor anti-allegie producten te betalen :( x

  ReplyDelete
 4. Ik vind absoluut dat je meer beautyposts moet maken! De laatste tijd ben ik ook op zoek naar iets meer om mijn huid een mooie gloed te geven. Ik ben BB-crèmes aan het overwegen, maar kiezen is zooo moeilijk! Ik weet niet hoe ik het moet aanbrengen (ik heb schrik om 'vlekken' te hebben :D) en welke kleur is het beste voor mij? En ik heb nog altijd het gedacht dat foundation mij heel erg lelijk en geplamuurd gaat maken - de reden waarom ik jaren geleden gestopt ben met foundations dus ik zit eigenlijk vol vooroordelen! Gelukkig geloof ik jouw aanraders wél. Blijven doen dus, die beautyposts! PS: binnenkort iets gaan drinken in Gent, nu je stage erop zit? Ben je er volgende week? Ik ben er tot woensdag!

  ReplyDelete