June 15, 2013

Leopard


Tot voor kort vond ik de luipaardprint één van de meest marginale dingen ooit, maar tegenwoordig sta ik er toch niet meer zo huiverachtig tegenover. Deze leopard beauties van Volcom zullen veel kilometertjes stappen, zo veel is zeker. Het liefst in 30°C, in een mooie stad, op een vuile festivalwei of op een strand hier ver vandaan. Bedankt voor het cadeautje, Lottie!

4 comments:

 1. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd ook mijn gedacht aan het veranderen ben over luipaardprint, mede dankzij een hete portuguese vriendin die er schitterend mee staat. Voorlopig hou ik het echter bij mijne luipaard paraplu haha, zorgt toch nog altijd voor een glimlach op mijn gezicht als het begint te regenen!

  En dankuwel voor het album, heel tof inderdaad! Voorlopig heb ik alleen nog maar couleur café gepland, had mijn zomer vrij gehouden voor mijn thesis maar aangezien dat januari gaat worden heb ik ineens toch een beetje vakantie en moet ik nog wat plannen! Ik hou je op de hoogte want ik vind ook dat het er eindelijk eens van moet komen! Een dag gentse feesten gaat er sowieso wel bij zitten zodat ik mijn gentse erasmusvriendjes nog eens zie, dan laat ik je iets weten!

  ReplyDelete
 2. Ik ben zot van de luipaardprint, maar dan op de niet marginale manier haha!
  Mijn collectie bestaat uit all stars, een sjaal, een diadeem met luipaardprintstrikje, een paraplu, haarspeldjes en een pyjama (die is écht wel het toppunt haha!). Ik draag het natuurlijk niet allemaal samen :p Ewel ik ben dus zot van die slippers :)!
  xx Marie

  ReplyDelete
 3. Oh die zijn best leuk, ook omdat de luipaardprint zo subtiel is.
  Ga je veel plezier aan hebben!
  X

  ReplyDelete
 4. Kunnen er dan samen mee gaan tjolen nichtje :-)
  Is met veel liefde gegeven.
  x

  ReplyDelete