December 4, 2013

Cool of kitsch?

Image and video hosting by TinyPic

Hulp nodig! Zaterdag moet ik naar het trouwfeest van mijn tante en nonkel and I don't know what to wear... Voor een jurkje vind ik het te koud (en ik draag sowieso niet vaak een jurk) en jumpsuits heb ik al te vaak gedragen op feestjes. Ik dacht aan pumps, een grijze of zwarte skinny jeans en daarboven een gebloemd/geprint hemd (mét strikje) en eventueel een zwarte blazer. In mijn hoofd lijkt dit heel cool, maar in 't echt kan het misschien ook wel lijken alsof ik uit een foute 70's film ben gelopen... Nogal kitscherig dus. Of niet? En wat met het strikje? Op de foto links onderaan de collage zie ik er misschien wat tipsy uit, maar ik vind het strikje van de ober mij wel goed staan! Of denk ik dat maar? Ik hou wel van het contrast tussen heel mannelijke (hemd, strikje) en heel vrouwelijke (lang haar, zwaar aangezette ogen, pumps) elementen - my definition of sexy en het houdt het geheel een beetje 'boeiend', niet? En nog iets: welk hemdje kies ik dan? Oh, dilemma's...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Alles van Mango

7 comments:

 1. Ik vind hemdjes nummer 2, 4 en 6 supertof en die zouden echt leuk zijn met een strikje denk ik. En zeker met een mooie skinny jeans en pumps, classy met een tikkeltje stoer!

  ReplyDelete
 2. I love kitsch en de jaren 70! dus voor mij kan dit niet fout! hou ook van oversized blazers, vooral smoking blazers! dacht er eentje op maat te laten maken maar weer niet of ze dat doen zonder de broek! anyway, hemdje 4 omdat het zwart is, vrouwelijk, vrij D&G, mooie print en het meest jaren 70 :)! je outfit lijkt mij echt ok hoor! ik heb BTW het perfecte avondjurkje gevonden omdat het lange mouwen heeft en ik kan het ook dragen als pull :)

  ReplyDelete
 3. Oooeh, ik vind het zwarte doorschijnende hemdje met bloemen heel tof! Daar zou een strikje wel mooi bij zijn denk ik :) De twee onderste bloesjes zijn ook heel mooi! Maar ik denk niet dat gij iets kunt aantrekken waarmee ge er slecht uitziet, dus doe vooral uw goesting ;)

  ReplyDelete
 4. ik zou daar slecht mee staan! maar ik vind ze wel heeel schoon! Ik vind 2,3, 7 schoon!

  ReplyDelete
 5. Ik vind da een heel goed idee! En dan zou ik voor nummer 4 of 6 gaan :). Het is wel zo dat het nu moet staan, maar op die foto linksonder staat u dat inderdaad echt goed dus ik zou er voor gaan!

  ReplyDelete
 6. Ik vind het eerste en het vierde hemdje het leukst :) Bij massimo dutti heb ik zelf ook nog een heel mooi gezien, maar ik ga nog eventjes wachten voor ik toesla. En de outfit die je omschrijft kan volgens mij bijna niet misgaan. Go for it Laura! xo

  ReplyDelete
 7. 4 lijkt mij een heel erg mooi hemdje!

  ReplyDelete