December 13, 2013

MAC Lustre Drops

Image and video hosting by TinyPic

Er is een nieuwkomer in mijn beautyroutine: deze MAC Lustre Drops zijn sinds kort verantwoordelijk voor de glow die al enkele dagen aan mijn gezicht hangt. En nee, ik ben niet zwanger (haha). Enkele druppels van dit roze goedje op je wangen en jukbeenderen 'deppen' en je ziet er op slag een pak gezonder uit. In de wintermaanden heb ik vaak een vale en grijze teint, deze highlighter doet er mij eerder zo uit zien dan zo. // MAC Lustre Drops in Pink Rebel - €20

3 comments:

 1. Hihi (op de verborgen afbeeldingen ;) ). Moet ik misschien ook maar proberen! Ik gebruik de laatste tijd minder beautystuff omdat ik het idee heb dat het niet zo goed is voor mijn huid, maar ik zie er wel wat plattekes uit.
  En ik heb een (eerder tijdelijke) administratieve job gevonden. Leuk voor nu, maar ik blijf toch nog naar een net iets uitdagendere job te zoeken :).

  ReplyDelete
 2. OOwww dit is zalig! Ik voel mij ook zo ziek deze maanden en elke BB op mijn gezicht maakt het nog erger.
  Zo veel kleur op mijn wit gezicht... Dus heb ik besloten om ne goeie dagcreme en serum dagelijks te gebruiken om de koude te bestrijden ;)

  ReplyDelete
 3. Ik zou ook wel zoiets kunnen gebruiken! Mijn gezicht is altijd zo wit in de winter! Eens kijken of ze nergens een goedkopere variant hebben :)

  ReplyDelete