May 25, 2014

Sunday bliss 14/52

Image and video hosting by TinyPic

Ik zit steeds te verkondigen er hier geen muziekblog van te willen maken, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het opstellen van Sunday bliss gewoon het enige is waar ik mij, omtrent mijn blog, nog met plezier 'aan kan zetten'. Ik vraag mij de laatste weken vaak af wat de relevantie van dit kleine stukje internet is en ben door enkele toevallige ontmoetingen ook wel geschrokken van hoe véél ik wel van mijn privacy te grabbel gooi. Misschien is 't gewoon een fase, misschien is mijn offline leven nu even veel boeiender of misschien is mijn bloggend leven stilaan aan het uitdoven... In ieder geval: don't shoot me wanneer je hier (even) enkel muziek kan vinden. En nu maar hopen dat het maar een fase is. (En ook: gelukkige verjaardag Robin! Ik hou van je.)
 1. The War on Drugs - Suffering
 2. Tin Fingers - Rituals
 3. Mac DeMarco - Sherrill
 4. The Growlers - Let It Be Known
 5. Temples - Colours To Life
 6. Lee Hazlewood - Them Girls
 7. Warpaint - Undertow
 

4 comments:

 1. Ik hoop echt dat het maar een fase is, net nu ik het bloggen weer (bijna) wil opnemen... ;) Maar eventjes wat minder posten, zal niemand u kwalijk nemen he Laurtje, doe waar je jezelf het beste bij voelt! :)
  Deze playlist zal mij vergezellen tijdens mijn zondags namiddagje studeren, ik ben benieuwd!

  ReplyDelete
 2. Ik hoop ook dat het maar een fase is! Maar ik snap je twijfels wel, zelf zou ik nooit zo'n persoonlijke dingen op het internet zetten... ik probeer het toch altijd ietsje afstandelijker te houden, al hangt dat ook wel heel hard af van persoon tot persoon hoeveel waarde je daar aan hecht natuurlijk. In het off line leven zal ik ook niet zo snel over heel persoonlijke dingen spreken dus ;)
  Dus efkes herbronnen en dan terug aan de slag! De blogosphere gaat u missen anders ;)

  ReplyDelete
 3. Op zich is jouw blog een persoonlijke blog, en als je momenteel enkel nog zin hebt om muziekposts te schrijven, dan moet je dat gewoon doen! Wat je privacy betreft: ik denk dat veel van je lezers je blog net zo sterk vinden omdat je erin slaagt om persoonlijke dingen te vertellen op een heel mooie manier. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen hoe je je daarbij voelt en om te kiezen hoeveel je deelt. Door mij wordt jouw kleine stukje internet alleszins meer dan gesmaakt :)

  ReplyDelete
 4. Je moet altijd doen wat je leuk vindt! xxx

  ReplyDelete