February 10, 2015

Collect moments

Not things. En dat heb ik de voorbije weken dubbel en dik gedaan. Voulez-vous een overzicht? Natuurlijk wel.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

F R E N C H  H O R R O R  S T O R Y //  Eind december ben ik enkele dagen naar Zuid-Frankrijk getrokken, in gezelschap van mijn vader en broer. In tegenstelling tot wat de subtitel doet vermoeden, was er geen spanning noch actie te bespeuren (op een dagtrip naar Toulouse na), maar de kale subtropische vegetatie leverde toch enkele mooie plaatjes op. Binnenkort een uitgebreider fotoverslag!

Image and video hosting by TinyPic

1 0 0 0 // Sinds vorig weekend heb ik na 3,5 jaar de deur van mijn kot in Gent (voorlopig?)(definitief?) achter mij dichtgetrokken. Hoewel het afscheid mij redelijk zwaar viel, voelt het toch vooral aan als een opluchting. Drie (t)huizen hebben is in de eerste plaats een luxe, maar qua logistiek ook wel een vloek. En nu is het hopelijk even gedaan met de verhuiswoede. Trop is te veel, tu vois? ;-)

Image and video hosting by TinyPic

P U T  A  R I N G  O N  I N  I T // In 2012 heb ik al even met het idee gespeeld (oh, the perks of having a blog), maar nu mijn eindstage achter de rug is en het diploma binnen handbereik heb ik gewoon de sprong (of liever: de naald) gewaagd. Mijn mama ziet haar dochter liever zonder ijzerwerk in 't gezicht, maar de meeste reacties zijn positief. Mensen die wat stoerheid missen: een neuspiercing is het antwoord.

Image and video hosting by TinyPic

D O O P  T H É O // Mijn nichtje Lily heeft er sinds oktober een broertje bij, genaamd Théo. De naambetekenis van Théo is 'geschenk van God', dus deze kleine jongen niét dopen was uiteraard geen optie. Ik mocht vorige zondag dit christelijke sacrament vastleggen en naar mijn bescheiden en uiterst objectieve mening - ahem - mag het resultaat er wel zijn. Lang leve groothoeklenzen, trouwens.

Image and video hosting by TinyPic

24 / 7  S I E M E N // 't Is nog veel te pril om te veel (online) woorden aan deze jongen te wijden; maar het oog wil ook wat, am I right? Enkel dit: allesomvattend.

8 comments:

 1. Hehe, het laatste stukje deed mijn enorm glimlachen (over Siemen). Zo leuk, jullie twee. Ik moest trouwens toch eerst wat wennen aan die neuspiercing! Maar op je nieuwe foto vind ik hem beter staan. Misschien ga ik het het mooist vinden met een bolletje in plaats van een ringetje, maar eigenlijk doet mijn mening er niet toe en vind ik het gewoon mooi zoals het is! You go girl! XXX (P.S.: ik ben volgende week (bijna) elke dag vrij. Misschien eens lekker gaan eten in het Brusselse?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, merci Ellen ;-) Het blijft wel een ringetje trouwens. En ja, etentje in Brussel! Of kom je van mijn kookkunsten proeven? XX

   Delete
  2. Oei, ik lees dit nu pas. Tegen jouw kookkunsten zeg ik geen nee! Volmondig JA dus, bij deze ;)

   Delete
 2. Ik had dat dus niet door he, dat die neuspiercing nieuw is! Ik snapte je instagram al niet "put a ring in it". Ik vond die piercing blijkbaar zo vanzelfsprekend bij jou, dat het mij zelfs niet opviel ;). Staat u heel goed! Ik heb ook heel lang met dat idee gezeten, maar heb een jaar geleden toch besloten dat het niets voor mij is. Mijn neus is niet schoon genoeg :D.

  ReplyDelete
 3. Wijze post! En ik vind die neuspiercing echt leuk staan. En Siemen - ik snap het volledig, haha!

  ReplyDelete