September 10, 2011

I've got five on it


LET'S WRAP -
Als je een bezoekje brengt aan Oostende, vergeet dan zeker niet Knapp Lekker Lang binnen te stappen voor een lekker biologisch broodje, huisgemaakte soep, knapperige salade of gezonde wrap. Leuk detail? De eigenaars zijn familie van me! (en ziet die wrap er niet verrukkelijk uit?)


MONEY MONEY MONEY -
Het geld uit je spaarpot tellen kan voor leuke verrassingen zorgen!


BACK TO SCHOOL -
Deze week begin ik al met school. Nu ja, niet 'echt-echt', maar ik doe wel al mee met een instapcursus. Frans. Vacation's over, maar toch niet helemaal. Want ik ga nog naar L'intimité Grand Cru (thanks Miss Josie!), Leffinge Leuren en Mekitburn.


COLLEGEGIRL -
Deze leuke kniekousen heb ik vorige week van mijn liefje gekregen. Van H&M.


NAILPOLISH -
Mijn nagellakcollectie is de afgelopen maanden flink uitgebreid. Momenteel las ik een pauze in want mama zegt dat nagellak mijn fetisj is geworden. Maar ik kan gewoon écht niet weerstaan aan die leuke kleurtjes!

9 comments:

 1. Prachtige foto's weer zeg! En die wrap ziet er heerlijk uit! ♥ Mag ik misschien vragen welk lettertype je gebruikt heb voor in je banner?
  x

  ReplyDelete
 2. :) Thanks for mentioning me!! Hihi.. Khoop dat het leuk wordt! Ik ga ook proberen langskomen, dus mss zie ik je daar wel? Toffe foto's weer, die wrap ziet er zoo lekker uit, en die kousen, supertof! (Ik wou dat mijn vriendje mij ook soms zo cadeautjes gaf, hmm...)

  ReplyDelete
 3. Ik heb honger gekregen door die wrap.. Nou moet ik uit bed om een tosti te maken.. ;)

  ReplyDelete
 4. De kniekousen zijn keileuk! Want, want, want :)

  ReplyDelete
 5. Heerlijke kousen en ben echt jaloers op je nagellakcollectie. Moet daar ook soms eens halt houden want da's zo snel gekocht he, even snel een klein nagellakje :)

  ReplyDelete
 6. erg mooie foto's! Ik vind zulke posts altijd leuk!

  ReplyDelete
 7. Wou, wat een heleboel nagellak Ö wow.
  Ik kan ook nooit weerstaan aan al die kleuren :D

  xxx

  ReplyDelete