September 12, 2011

A new chapter

A new chapter... Niet op relatiegebied, maar wel op persoonlijk: vanaf vandaag zit ik écht op kot in Gent. Alleen. Mijn lief was er vorige week altijd bij, maar sinds gisterenavond zit ik er all alone. Aangezien hij nu gaat studeren in Oostende zal het in de week wat moeilijker zijn om elkaar te zien, maar hij mag zo vaak komen logeren als hij wil (daarom heb ik ook een studio ipv 1 kamer). Mijn ouders zal ik ook een tijdje niet meer zien (dit weekend heb ik vanalles te doen dus naar huis gaan is geen optie) en daar heb ik het ook wel wat moeilijk mee... Anyway, het zal wel wennen zeker? Btw, deze foto's zijn dit weekend genomen aan het strand en ik vond ze zo leuk dat ik ze graag met jullie wou delen...

13 comments:

 1. Dat went inderdaad wel. Ik moet zeggen dat mijn eerste weken op kot best wel moeilijk waren, maar dat gaat snel over hoor. Je moet gewoon even je draai vinden :).

  ReplyDelete
 2. leuke foto's :) veel succes met je studies, ik ben er zeker van dat dat op-kot-sitten wel went. Geniet er maar van ;)

  ReplyDelete
 3. Je mag me altijd roepen als je nood hebt aan wat gezelschap ;) xx

  ReplyDelete
 4. Ah, ik vind jullie zo leuk bij elkaar! En wat tof dat je in een studio zit, went vanzelf allemaal wel! Ik zou het in ieder geval heerlijk vinden om op mezelf te wonen! :D
  x

  ReplyDelete
 5. Inderdaad, even wennen, en dan komt het allemaal wel goed! Eens je een paar weekjes alles kan verkennen, je bent een local in no time ^^
  X

  ReplyDelete
 6. Het is inderdaad echt wennen, had ik vorig jaar ook. Binnen 2 weken ben ik ook in Gent en dan kunnen we eens afspreken eh ;)

  ReplyDelete
 7. Zo'n schattige foto's!
  En op kot zitten is superleuk, in het begin is het wennen maar na een paar weken wil je bijna niet meer nr huis ;)

  ReplyDelete
 8. Je gaat het kotleven sowieso superleuk vinden, no worries! Eventjes wennen, maar dat komt helemaal goed!

  ReplyDelete
 9. Nice, binnen no time zal je nooit meer thuis willen wonen ;)

  ReplyDelete
 10. de liefde kan mooi zijn :) ik zag mijn vriend ook elke dag vroger en met de witch naar gent enkel in het weekend, but we survived (al 7 jaar trouwens) dus so will you!

  ReplyDelete
 11. En? Hoe bevalt het op kamers wonen? Fijn he!

  XO Charlotte
  www.thefashionguitar.com

  ReplyDelete
 12. Veel succes! Het komt allemaal goed.
  Mooie foto's, trouwens.

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  ReplyDelete
 13. Komt goed uit dat je fan bent van mijn verslagjes, want ik ben helemaal fan van jouw blog! Echt waar, telkens ik hier weer op beland scroll ik met plezier naar beneden!

  Heel erg veel succes met je studies in Gent (wat studeer je precies?) en met dat gemis betert het wel hoor! xo

  ReplyDelete