February 23, 2012
Pasta alla puttanesca
It might look a bit unappetizing... but this pasta alla puttanesca I made tonight, was delicious! And: ready in a minute. What do you need? Spaghetti, ansjovis, green olives, capers, garlic, tomato pieces in a can, parmesan, olive oil, pepper, salt and something to make it a bit spicy (I used some paprika flavor). How do you make it? Shred the garlic cloves and bake them in some olive oil. Cut the ansjovis in small pieces and add it to the garlic. Add the tomato pieces and stir well so they 'melt' a bit. Cut the green olives in small pieces and add it to the sauce. Leave it simmering and add some spicy flavor. When your pasta's almost ready (al dente!), you can add the capres to the sauce. Stir some more, add some salt and pepper and serve (with some parmesan flakes). Enjoy your meal!
LABELS:
FOOD
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
klinkt heel lekker!
ReplyDeletegod i'm hungry yummy
ReplyDeleteZiet er lekker uit, maar helaas lust ik geen ansjovis...
ReplyDeleteXO Aline
browneyedgirlaline.blogspot.com
Oh klinkt heerlijk!! En bedankt voor je complimentje over mijn artikeltje, ik probeer wat aan mijn schrijfkunsten te werken
ReplyDeleteonce in a while :).
yummy yummy! ^^ Dat ziet er ZO lekker uit :) xo Nikki
ReplyDeleteziet er lekker uit maar ik lust geen ansjovis en olijven dus niks voor mij vrees ik :D
ReplyDeleteIk ben een pasta fan, dus ik kan het elke dag eten. Leuk recept!
ReplyDeleteX
Ziet er echt super uit! Krijg er honger van!
ReplyDeletehttp://lipsnstick.blogspot.com