February 23, 2012

Pasta alla puttanesca


It might look a bit unappetizing... but this pasta alla puttanesca I made tonight, was delicious! And: ready in a minute. What do you need? Spaghetti, ansjovis, green olives, capers, garlic, tomato pieces in a can, parmesan, olive oil, pepper, salt and something to make it a bit spicy (I used some paprika flavor). How do you make it? Shred the garlic cloves and bake them in some olive oil. Cut the ansjovis in small pieces and add it to the garlic. Add the tomato pieces and stir well so they 'melt' a bit. Cut the green olives in small pieces and add it to the sauce. Leave it simmering and add some spicy flavor. When your pasta's almost ready (al dente!), you can add the capres to the sauce. Stir some more, add some salt and pepper and serve (with some parmesan flakes). Enjoy your meal!

8 comments:

  1. Ziet er lekker uit, maar helaas lust ik geen ansjovis...

    XO Aline
    browneyedgirlaline.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Oh klinkt heerlijk!! En bedankt voor je complimentje over mijn artikeltje, ik probeer wat aan mijn schrijfkunsten te werken
    once in a while :).

    ReplyDelete
  3. yummy yummy! ^^ Dat ziet er ZO lekker uit :) xo Nikki

    ReplyDelete
  4. ziet er lekker uit maar ik lust geen ansjovis en olijven dus niks voor mij vrees ik :D

    ReplyDelete
  5. Ik ben een pasta fan, dus ik kan het elke dag eten. Leuk recept!
    X

    ReplyDelete
  6. Ziet er echt super uit! Krijg er honger van!
    http://lipsnstick.blogspot.com

    ReplyDelete