June 8, 2013

A few favourites #1


Onder vriendinnen ben ik - denk ik - wel de grootste schminkpop. Enerzijds ben ik gewoon niet gezegend met Bambi- ogen of een spotless skin, anderzijds hou ik gewoon van mij op te maken en ben ik geïnteresseerd in all things beauty related. Ik weet dat je op het internet talloze beauty blogs kan vinden die alles veel beter kunnen uitleggen dan ik, maar op veel van die blogs zie ik vaak door het bos de bomen niet meer - dus dacht ik dat het misschien wel leuk was om af en toe mijn favoriete producten te delen. Producten die ik zelf heb gekocht en ook effectief (en vrijwel dagelijks) gebruik. Allemaal aanraders!
  • Estée Lauder DayWear /// Wanneer ik er een beetje 'grijs' uitzie doet een klein beetje van deze subtiele getinte dagcrème wonderen. Smeert goed uit, ruikt lekker, beschermt je huid tegen de zon (SPF 15), maakt je huid super zacht en egaal en is ideaal voor wanneer je er niet té opgemaakt wil uitzien. Maar - helaas - ik heb juist ontdekt dat ze de productie van deze getinte dagcrème stopgezet hebben. Merde.
  • Catrice Long Lasting Eye Pencil Waterproof /// Hoewel mijn huidverzorgingsproducten wel wat mogen kosten, mijn oogmake-up hou ik budgetproof! Ik omlijn mijn ogen steevast met dit grijze oogpotlood van Catrice. Goed 'vettig' (droge oogpotloden zijn de hel), mooie kleur en blijft lang zitten want het is waterproof.
  • La Roche-Posay Hydreane Légère /// Al sinds jaar en dag mijn favoriete dagcrème en I'm still hooked. Ideaal voor jonge, gevoelige huidjes, smeert goed uit, trekt heel snel in, niet plakkerig en hydrateert mijn huid de hele dag lang. En als mijn huid wat meer verzorging vraagt, dan switch ik gewoon over naar de Hydreane Riche. Oh ja, de producten van La Roche-Posay zijn in Frankrijk zo'n 20% goedkoper! Mijn oma brengt tijdens haar tweemaandelijkse bezoekje aan de Auchan altijd enkele dagcrèmes voor mij mee. Wat een schat.

4 comments:

  1. Leuke producten! Ik gebruik de BB-crème van La Roche Posay en ik ben daar echt zoooooo tevreden van! Doet zijn werk, mijn huid voelt heel zacht, en kleine oneffenheden zijn niet zichtbaar. Dekt niet volledig, maar zo heb ik het graag! Mijn huid ziet er wel egaler uit. Dus als je een alternatief zoekt voor die Estée Lauder... Rituals oogmake-uppotloden zijn ook aan aanrader! Heb ook het grijze potlood.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die BB-crème van La Roche-Posay heb ik al, girl ;) Maar ik vind hem niet zo goed bij mijn (heel) droge huid...

      Delete
  2. Leuk! Ik ben op zoek naar een nieuwe dagcrème, dacht er ook al aan eentje van La Roche Posay uit te proberen. Dus ik hou die van u in gedachten. ;-)
    Ik ben ook van plan mijn favorieten eens op een rijtje te zetten. Ik vind zo'n posts zoals de jouwe trouwens veel leerrijker dan de meeste beautyblogs. De helft van de producten waarover ze schrijven is gesponsord en ik zie door de bomen het bos niet meer met zoveel verschillende producten en merken door elkaar. Ik ben dus fan van deze nieuwe categorie! :)

    ReplyDelete
  3. Ik gebruik ook grijs oogpotlood van catrice, mooie vettige en prachtige kleur met zo'n uitsmeerkwastje aan de andere kant. Maar kan hem bij geen enkele kruidvat meer vinden, ook niet op hun site, help!

    ReplyDelete