January 11, 2014

Look intelligent, wear glasses

Image and video hosting by TinyPic

Les lunettes, de bril... Het enige accessoire dat je er slimmer kan doen uitzien, zonder dat je er ook effectief voor hoeft te leren! Voor mij is een bril al langer functioneel dan enkel een accessoire (hello bijziendheid), maar nu ik 'm steeds vaker op mijn neus moet schuiven (ouder worden...) denk ik toch meer na over mijn gebrilde voorkomen. Hoewel een bril ontzettend mooi en sexy kan zijn (kijk naar bovenstaande dames), maakt een bril mij eerder streng of saai (of - haha! - intelligent). Dat denk ik toch althans. Maar goed. Zolang ik geen lenzen kan verdragen of een oogcorrectie kan betalen, moet ik het dus doen met een bril. Ik draag al zo'n 4 jaar hetzelfde montuur, tijd om er wat afwisseling in te brengen! Zware, nerdy monturen zijn momenteel heel erg hip, I know - maar ik ben vandaag eens gaan passen in brillenwinkel en dit zijn de monturen die mij wel het beste staan... Tot zover de avonturen van Laura in Brillenland. I'll keep you posted!
-
Image and video hosting by TinyPic 
(En ziehier: de enige foto waar ik mét bril op sta... Getrokken op het Emire State Building in New York, zo'n 3 jaar geleden.)

6 comments:

 1. Ha ik ken je probleem! Ik draag lenzen, maar ik wissel graag eens af met mijn birl om mijn ogen te sparen, en daarom had ik deze zomer na lang zoeken ook een nieuwe bril gekocht :) Omdat ik hem niet zoveel draag en hij dus een paar jaar moet meegaan, wilde ik nie te hip gaan - maar natuurlijk ook niet saai of iets wat iedereen al draagt (*kuch* rayban *kuch* :D) dus het is uiteindelijk deze geworden: http://instagram.com/p/dWabIpv2qh/ ik ben er wel blij mee! Succes met de zoektocht!

  ReplyDelete
 2. aha, 'k had uw inspiraties al op pinterest zien langskomen,
  mooooooi!

  ReplyDelete
 3. ik vind je superschattig staan op die foto met bril, helemaal niet saai of streng!

  ReplyDelete
 4. Hey, ik weet niet goed meer hoe ik je blog heb gevonden maat heb je gevonden en ik volg he via Bloglovin (naam: Lyn De Sloovere , blog : Blonde Butterflies)
  Ik heb mijn bril gekocht bij optiek Claeyssens in Gent (ze hebben ook een winkel in Brugge + een website met een deel van hun monturen) en ben echt heel tevreden over hun service! (Ze sturen zelfs een verjaardagskaartje hihi) & hun aanbod is ook echt heel groot!
  Heb deze nu sinds november 2012 en ben er nog steeds blij mee, het is ook een redelijk groot montuur. Ik vind dit gewoon handiger want mijn vorige was eerder smal en toen zat ik op de randen te kijken, heel irritant, met als gevolg dat ik mijn bril niet meer droeg en mijn ogen verslechterd zijn..
  Ik vind het helemaal niet erg om een bril te dragen, het kan ook een outfit afmaken vind ik!
  Ik zou natuurlijk wel graag nog een bril hebben om af te wisselen maar jammer genoeg zijn de monturen die ik leuk en mooi vind én die mij passen, redelijk duur..
  Maar optiek Claeyssens is dus zeker een aanrader! Ik lees dat je al naar de brillenwinkel bent geweest maar een 2e opinie kan nooit kwaad ;) je doet er mee wat je zelf wilt he natuurlijk!
  Wel 1 tip : kies een bril waar jij je goed bij voelt, diegene die jij het mooiste vindt en niet de favoriet van de verkoper/familie/vriendin/.. Jij moet hem tenslotte dragen he!
  Veel succes bij het vinden vd perfecte bril ! xx Lyn
  www.blondebutterflies.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Wauwie wat staat die bril je leuk zeg :)! Ik vind alle brillen van alle dames die je als voorbeeld gaf ook heel mooi, vooral die rechtsonder!

  liefs,
  Femke

  ReplyDelete
 6. Ik draag ook een bril "van de moetes", zonder kan ik zelfs het blad dat voor mijn neus ligt niet meer lezen. Mijn ogen gaan steeds verder achteruit. Hopelijk kan je snel een tof montuur vinden! Bij mij was het altijd een helse zoektocht, mar meestal draag ik mijn maandlenzen :) Succes ermee! xo

  ReplyDelete