February 21, 2011

Expensive vs. Less expensive

Acne (€370) vs. Sacha (€95)

De schoenen van Acne zijn al gezien op talloze blogs en dat is begrijpelijk; ze zijn supermooi. Jammergenoeg verdien ik niet veel (en dat is een eufemisme, want ik ben student dus eigenlijk verdien ik €0) en kan ik mij dus geen schoenen van Acne veroorloven. Gelukkig ben ik dankzij Paulien te weten gekomen dat er look-a-likes bestaan van Sacha. Bijna €100, ook niet niks, maar toch zo'n €270 minder dan 'de echte'. Helaas heb ik al een beetje te veel schoenen in mijn kast staan (die ik lang niet allemaal aan doe),  dus ik betwijfel het of ik de Sacha-schoenen zal mogen kopen van La Mama ("Zou je je geld niet beter aan iets anders besteden?"). Duimen maar!

4 comments:

 1. Nice! Ik vond die ACNE-schoenen ook al zo mooi. Misschien zouden deze een mooi verjaardagscadeautje kunnen zijn? Hmmmmm ;)

  ReplyDelete
 2. Hehe, is dat een hint gericht aan mij Ellenski? ;-)

  ReplyDelete
 3. haha, ik heb deze vergelijking ook nog willen posten ^^ mar ik vond geen degelijke afbeelding van het Sacha exemplaar :) ik vind ze heel mooi! maar gezien mijn minimale budget en mijn gigantische (en dure) vakantieplannen zal ik het toch bij één paar schoenen voor het voorjaar moeten houden, en dat worden dan basic zwarte ballerina's, kwestie van 'ze passen bij alles' :) x

  ReplyDelete
 4. Ik heb ze vandaag zien staan bij H&M, €30, exact hetzelfde als die van Acne (ik vind ze toch meer op die van ACNE lijken als op die van Sacha). Dus binnenkort ga ik ze zeker is gaan passen en kijken of ze mij staan, maar ik moest meteen aan u denken toen ik ze zag staan! Direct €60 uitgespaard ;)

  ReplyDelete