February 16, 2011

First time I drived

google
Ik zou het wel willen uitschreeuwen: "IK HEB VANDAAG MET DE AUTO GEREDEN!", maar dat ga ik niet doen, aangezien met de auto rijden niet echt iets speciaals is. Zo véél mensen hebben een rijbewijs, toch? Maar goed, vandaag heb ik mijn eerste 2 uur rijles gehad (van de 20), en het ging verbazingwekkend vlot. Ook al had ik nooit eerder geoefend met mijn ouders, de instructeur vertelde me dat ik een goed 'stuurgevoel' heb. En ja, natuurlijk ging ik wel eens de mist in (ik stak op een rotonde mijn ruitenwissers aan ipv. mijn rechterpinker - wist ik veel), maar daar is een rijschool toch voor? Om je te leren rijden, juist! En hoe meer ik mooie foto's en afbeeldingen van leuke auto's opzoek, hoe meer ik droom over een eigen auto'tje. Een VW-busje is nog niet aan de orde, maar ooit... ooit own ik er eentje!

4 comments:

 1. Ik bestierf het van de stress toen ik voor het eerst ging rijden! Ik had net als jij 2u rijles en deed het heel erg goed! tot ik thuis moest oefenen, ik viel a-l-t-i-j-d stil! E, nu heb ik ondertussen alweer een hele poos niet geoefend. ooit haal ik het wel :) x

  ReplyDelete
 2. Haha hoe herkenbaar! Heb een tijdje geleden ook eindelijk m'n eerste rijles gehad: meteen de drukke weg op terwijl ik nog NOOIT achter het stuur had gezeten. Maar het went idd wel snel :) Succes ermee nog!

  ReplyDelete
 3. Ik heb ook deze week mijn eerste rijlessen gehad (8u in totaal). En het gaat al veeeeel beter dan in het begin! In het begin was ik het direct beu omdat mijn leraar nogal streng is en ik dan op mijn zenuwen krijg (ik val veel stil). Maar na een week intensief rijden is het eigenlijk al veel gebeterd en horen die dingen er ook gewoon bij he. Nog 12u te gaan! (Ik heb ook 20u). Hopelijk komen we elkaar binnenkort eens tegen of trekken we er samen is op uit! Heb je al een vakantiebestemming om naartoe te gaan in de zomer? Ik zou graag in september er even tussenuit willen maar ik vind niet echt iemand :s echt balen!

  ReplyDelete
 4. Ooooooh ik dacht dat je vorige keer niet geslaagd was voor je praktijk, maar dat was toen je theorie. Ik ben precies een beetje verward. In ieder geval veeeeel plezier, ik vond leren autorijden echt superleuk (en ook wel een beetje spannend elke keer :) )

  ReplyDelete