June 1, 2011

Give me a Five


Sinds ik blokjesloos ben vind ik dat ik mijn lippen (en daarbij mijn tanden) wat extra in de verf mag zetten. Helaas neemt mijn 'Colour Show'-lipgloss van Catrice de uitspraak 'in de VERF zetten' wel héél letterlijk; wanneer ik 'm op doe, voelt het alsof ik kleverige gelei op mijn lippen heb gesmeerd. Kleverigheid is misschien wel een eigenschap van lipgloss, maar als dit goedje zichzelf beschrijft als 'lichte textuur', verwacht ik toch wel wat anders. Eerst dacht ik nog dat dat plakkerige gevoel na een kwartiertje wel weg zou gaan, maar neen. Daarbij komt nog dat wanneer ik dat 'plakkerige' er wat af wil deppen, de hele kleur mee verdwijnt. Nu ben ik dus op zoek naar een andere roze of koraalrode lipgloss/lippenstift. Na het lezen van deze recensie op ELLE.be ben ik op zoek naar de smooch proof lipstain van New York Color. En 'oh ironie', mijn plaatselijke Kruidvat heeft New York Color nog niet in hun assortiment... Gelukkig moet ik straks naar mijn orthodontist (die in een nabijgelegen provinciestadje woont - mét Kruidvat) en ga ik daar eens gaan kijken...


Ik ben al volop plannen aan het maken voor de zomervakantie. Juli wordt een werkmaand, maar augustus? Party party party! Vooral de eerste week wordt er denk ik eentje om niet snel te vergeten: 

1 AUG Lokerse Feesten, met o.a. Erykah Badu (I love), Jamie Lidell, Selah Sue... 3 AUG 1 jaar samen met mijn boyfriend, hmm  5 AUG Reggae Geel 6 AUG Trouw van bevriend koppel (+ ik ben de fotograaf!) én misschien ook Reggae Geel (als mijn lief nog in staat is om mij te komen halen natuurlijk, haha) 7 AUG Mijn 19e verjaardag!


Hoewel ik niet tevreden ben met de lipgloss van Catrice, zo tevreden ben ik van de nagellak. Dit is mijn nieuwste aanwinst: I Wear My Sunglasses At Night. Ik hou van de subtiele glitters.


Je zal het misschien niet direct zien, maar tussen deze 2 foto's is er wel degelijk een verschil! Mijn 'stomp'-tandjes werden gisteren vakkundig geperfectioneerd door te tandarts. Enige nadeel: nu kan ik niet meer in mijn nachtbeugel en begint er al een minispleetje tussen mijn voorste 2 tanden te verschijnen. Daarom moet ik straks dus wéér eens naar de orthodontist. Voor de 5e keer in 2 weken I guess...


Mijn favoriete zomerschoenen? Espadrilles, sowieso. De beige zijn die van mij, de zwarte zijn een cadeau voor mijn lief. Als hij goed studeert voor zijn examens natuurlijk, anders zullen ze zijn kerstcadeau worden, hihi (grapje). 

10 comments:

 1. Espradilles zijn inderdaad echt de beste zomerschoen, ze lopen zalig!
  check out our blog?

  ReplyDelete
 2. Oh! ik ga ook naar reggae geel :)

  ReplyDelete
 3. Leuke post!
  Espadrilles zijn echt top :)

  ReplyDelete
 4. wel zien dat je orthodontist niet aan je lippen blijft kleven :)
  Espadrilles zijn trouwens super!

  ReplyDelete
 5. Espadrilles zijn inderdaad heel leuk, vooral om naar festivals te gaan! Geel is hier niet zo ver vandaan dus misschien kan ik ook eens langs Reggae Geel passeren :).

  ReplyDelete
 6. Oh, echt heel cool dat je net voor mijn verjaardag 19 wordt! Ik wordt namelijk 11 augustus 21, hihi. Net een paar dagen na jou verjaardag. Mooie nagellak en lipgloss! En weer erg mooie foto's! En Espadrilles ken ik nog helemaal niet, hihi, misschien toch maar eens naar kijken! Ze lijken me wel heel comfortabel!
  xxx

  ReplyDelete
 7. Het lijkt wel of ze in geen enkele Kruidvat waar ik ga die New York Colour verkopen...

  En mooie foto, je hebt echt een mooi gebit nu!

  ReplyDelete
 8. Hmmmm, dat Catrice lakje ziet er very interesting uit, ik ga eens kijken morgen :)

  ReplyDelete
 9. 1 augustus staat ook op ons programma. Misschien kunnen we samen gaan met ons 4? Je straalt met je blokjesloos gebit :-)
  x je nichtje

  ReplyDelete
 10. leuke nagellak en ik ben ook serieus aan het plannen! xo

  ReplyDelete