June 6, 2011

LeFtO

google
Als er één iemand is die perfect mijn muzieksmaak weet te omschrijven, is het (DJ) Lefto wel. Elke zondagavond tussen 19 en 21 uur bepaalt hij de muziek op Studio Brussel, en damn, da's goeie muziek! Hip-hop, drum & bass, soul, R&B, rap, jazz, elektronische muziek, reggae, dubstep, wereldmuziek... Lefto maakt van al deze (soms heel uiteenlopende) muziekgenres één mooi geheel. Aangezien ik al veel artiesten/nummers door hem heb ontdekt, raad ik jullie aan eens snel a trip down Leftoland te nemen. Je zal versteld staan wat muziek allemaal met je kan doen! Mijn lief zei me dat hij naar het festival Feest in het Park komt, 3x raden wie er op de voorste rij gaat staan.

7 comments:

 1. Ik ken hem niet! En de Studio Brussel ook niet, hihi.
  x

  ReplyDelete
 2. We hebben duidelijk een gelijkaardige muzieksmaak - Reggae Geel, Lefto: I like!

  ReplyDelete
 3. Ik ben benieuwd, ben niet zo'n radiofan maar op jouw aanraden zal ik het eens proberen ;-)

  ReplyDelete
 4. hij ziet er ook best lekker uit, mooi meegenomen! :-D

  ReplyDelete
 5. Ik vind dat hij ook geweldig presenteert, en z'n muziekkeuze is top, zoals je zelf al zei!

  Superhardbedankt voor je reactie op m'n Vice-stuk. Echt een van de mooiste complimenten die ik al heb gehad ^^ Het vergde idd wat research, maar gelukkig heb ik vorig jaar m'n thesis over de sixties in het werk van Hunter Thompson gedaan en was ik al vertrouwd met het onderwerp! x

  ReplyDelete
 6. Ik ben door je archief aan het bladeren (examens he) en toen kwam ik dit tegen. Ik ben ook zo'n grote Lefto fan! Kom volgend jaar mee naar Worldwide Festival! Dat is àllemaal Lefto muziek en hij draait er uiteraard zelf ook!
  Fijne herinneringen :)

  ReplyDelete