August 17, 2013

Gezwicht

Vanaf nu mogen jullie mij allemaal een hipster noemen - ik ben gezwicht voor bordeaux-kleurige Vans AUTHENTIC schoentjes. Origineel, I know. Maar ze zitten wel super en passen onder elke jeans die ik bezit. Nog even en ik zie er zo uit, zeker? ;-)

9 comments:

 1. joepie, toppers! Heb ik lang over getwijfeld, en toen waren ze uitverkocht. :D ben dan maar voor de baby blauwe gegaan :D

  ReplyDelete
 2. I like! Ik wil er ook, ben er alleen nog niet uit welk kleurtje (mintgroen, koraal, blauw of beige, TE VEEL KEUZE!). :)

  ReplyDelete
 3. Mooi, heb ook al overwogen deze te kopen! En valt nog mee qua hipstergehalte vind ik, 't zijn nog geen nike air maxen ofzo haha.

  ReplyDelete
 4. Haha, ik denk niet dat je er snel zal uitzien zoals de mensen op de foto in de link! Vans gaan nooit echt uit de mode, dus ongetwijfeld een goeie aankoop!

  ReplyDelete
 5. Hahaha, ik beeld me je al in als op de foto :) Neenee, zover gaat het niet komen! En ze zijn gewoon ook heel leuk!
  X

  ReplyDelete
 6. Hahah, superleuk die 'zo' foto. Ik vind dat Vans mogen hoor! Mooie kleur. :)

  ReplyDelete
 7. Zo ver zal het wel niet komen denk ik, haha ^^ Maar ik vind Vans wel tof! Alé, zelfs draag ik eigenlijk geen sneakers, maar ik vind ze ook zeker niet lelijk. En als je studeert in een stad waar de stoep schever ligt dat de toren van Pisa, dan zijn sneakers sowieso je beste vriend ;) xo

  ReplyDelete