March 5, 2011

Hellooo H&M

Gisteren snel even binnen gesprongen bij H&M, en ik kon het niet laten om met lege handen naar huis terug te keren. Er lagen namelijk super mooie én super goedkope dingen naar mij te lachen en ze riepen: "Neem mij mee! Neem mij mee!". Voor 12 euro kan je ook niet twijfelen... 12 EURO? Ja, 2 truitjes van 15 euro aan de helft van de prijs en een zonnebril en rokje beiden aan ongeveer 5 euro. De som van die 4 dingen is zo'n 25 euro mààr omdat ik nog een cadeaubon had van ongeveer 13 euro bleef er nog maar 12 euro over om écht te betalen. Ik heb dus koopjes gedaan, en het zijn niet eens solden, yes yes yes!
-
PS: Ik heb in H&M ook het gestreepte jurkje gezien van de 'Gimme gimme gimme'-post van gisteren en ik moet eerlijk toegeven: in het echt zag het er niet zo mooi uit als op het internet (nogal vormloos eigenlijk). Dit is dus de reden waarom ik nooit op het internet spullen koop: je weet nooit of het er wel écht zo zal uitzien zoals jij denkt.

3 comments:

 1. Leuke dingen Laura, ben gisteren ook eens in H&M binnengesprongen en heb ook een leuk truitje voor de helft van de prijs! :)

  Jouw blog is echt geweldig, de mijne, daar moet aan gewerkt worden...

  Veel plezier aan zee! & tot heel binnenkort! x

  ReplyDelete
 2. Super, vooral de zonnebril :)

  xoxo

  ReplyDelete
 3. hihi, ik heb dat zwrte rokje ook ^^ en die winkel met e schoenen is Foxhole, nabij de vossenmarkt :)

  met de trein afstappen in brussel centraal ^^ x

  ReplyDelete