March 31, 2011

LDN, lazy

Mijn mama vertrekt vanavond naar Londen (uiteraard met een hele aankooplijst van mij mee), dus ik dacht: waarom niet wat foto's van Londen op mijn blog zetten? Ik ben in het schooljaar 2010-2011 3x naar Londen geweest, fantastische stad! De twee bovenstaande foto's vind ik - oké, dit klinkt wat dikkenekkerig - het waard om een postkaart te zijn. De onderste foto toont wat ik vandaag doe/ga doen: koffie drinken, Knack Weekend Black lezen en een beetje dromen en lezen in 100% Barcelona. Oh ja, ik heb vandaag ook mijn laatste 2 uur rijles gehad (van de 20)! En vanavond ga ik naar mijn lief. En het weer in België is k.u.t. Hoe komt het toch dat je zo snel gewoon geraakt aan wat zonnestralen?

7 comments:

 1. Die eerste twee zijn inderdaad postkaart waardig :). Londen is toch wel dé stad voor mij! En niet getreurd, zaterdag wordt het 20°C!!!!

  ReplyDelete
 2. Super :)
  Ik las in je vorige post (heeeeel moedig trouwens omdat te zeggen!) dat je kunst doet, waar doe je dat precies, en bevalt het je, wat moet je er allemaal doen? Hihi sorry voor al deze vraagjes, maar ik ga volgend schooljaar ook kunst doen, en ik zie het helemaal zitten ;)

  XX

  ReplyDelete
 3. 1. Nou heb je met toch best wel jaloers gemaakt met die 3x :) ik gspeel met het idee om in september terug te gan, voor de tweede keer. Ik werd onmiddelijk verliefd op deze wereldstad. Voor mij 10x mooier dan Parijs! Die eerste foto vind ik trouwens s.u.p.e.r mooi!

  2. Als je in je boekje van Barcelona iets tegen komt mag je het altijd even melden ^^

  3. Feestje! nou mag je alleen rijden! haha ^^ al plannen om op te gaan vr je rijexamen?

  x

  ReplyDelete
 4. hey, hoe doe je die reclame beneden weg? :p dan ben ik tevreden.x

  ReplyDelete
 5. http://gallianothinksyoureugly.tumblr.com/post/4225903918

  ReplyDelete
 6. Prachtige foto's! Vooral de eerste twee inderdaad. En wat een leuke blog heb je! Ik heb het net ontdekt en ik heb even wat posts van je gelezen en ik ben meteen een nieuwe volger! Hopelijk volg je mij terug! Je schrijft erg leuk. :)
  x

  ReplyDelete
 7. 3 keer naar Londen? Jaloeeeers!
  Leuke blog trouwens :)
  Ik vind de post over je kaakoperatie heel goed.

  ReplyDelete