May 17, 2011

5 things that make me happy


Remember dat ik een shopping-time-out aan het houden ben? Wel euhm, toen ik deze maandag in de  bibliotheek van Brussel moest zijn, kon ik het niet laten H&M binnen te springen. Deze zonnebril is het resultaat daarvan. Ook had ik dringend een nieuwe agenda nodig (mijn huidige HEMA-agenda gaat maar tot eind juni), dus ben ik in Plaizier een Moleskine-agenda gaan halen. Ziet er saai uit maar is hip, toch?


Mijn lief heeft via internet een zonnebril gekocht. Op de foto ziet het er beter uit dan in het echt... Je kan de donkere glazen naar boven zetten, wat heel erg Mickey Mouse-achtig is, maar ook heel erg creepy! Hoewel ik op sommige blogs al wat brilletjes heb gezien die hier op lijken (en mijn lief dus heel erg mee is met the latest fashiontrends), vind ik hem toch beter staan met een gewone pilotenbril of een wayfarer. OF een John Lennon-brilletje! Maar eerlijk? Naar mijn gevoel staat mijn lief met alles, zélfs met een eng brilletje. En deze foto vind ik gewoon heel erg grappig.


Binnen exact 1 WEEK ben ik blokjesloos! Je hoort het goed: blok-jes-loos. Geen blokjes meer. No braces. Weg met de treinspoortjes. Na bijna 3 jaar zal mijn mond eindelijk ijzervrij zijn, party party party! Hierboven enkele foto's van wat photobooth-sessies, mét blokjes.


Mijn mama zit momenteel in Spanje en hoewel ik haar mis, mis ik ook haar kookkunsten! Sinds enkele jaren volgt ze af en toe eens een kookcursus en is ze creatiever in de keuken. Met succes, want bijna elke avond serveert ze ons een heerlijke maaltijd. Op een warme dag vorige week heeft ze dit slaatje gemaakt, iets met geitenkaas, appeltjes, honing, spekjes... Delicious!


Dit zijn al de Europese steden die ik al heb bezocht! Ik ben al in meer landen geweest dan aangeduid, maar skiën in Warth, een provinciestadje in Oostenrijk, is niet echt een 'stad' he? En het staat niet eens op de kaart... Ik ben al in 10 hoofdsteden geweest, Brussel incluis, wat mij heel vrolijk maakt! Binnen een dikke maand zit ik met mijn lief in het vliegtuig richting Barcelona, dat maakt mij zelfs nóg vrolijker...

7 comments:

 1. Hihi, die zonnebril van je bf. Hij is idd wel heel fashion-forward :) Jouw nieuwe bril ziet er ook cool uit en zo leuk dat je naar Barca gaat! Echt een van mijn favoriete Europese steden! Thanks voor je lieve comment op mijn blog btw!

  ReplyDelete
 2. Moleskine-agenda's zijn awesome :) En tof dat je naar Barcelona gaat!

  ReplyDelete
 3. wow je hebt echt al veel plaatsen bezocht! :-o jaloers! en ik ben superblij voor je dat de blokjes er bijna af mogen, opluchting zeg! Also, een lief dat zo knap is staat met elke gekke zonnebril, en het karakter om gekke zonnebrillen te dragen maakt mannen sexy! :D

  ReplyDelete
 4. Oh dat slaatje ziet er heerlijk uit! Ik begrijp je helemaal! Ik heb vier jaar blokje moeten dragen, van mijn 12 tot 16 de puberjaren dus. De dag dat die 'treinspoortjes' eraf mochten vier ik nog steeds elk jaar ;).

  ReplyDelete
 5. Moleskine agenda, zalig!
  Ik was hier net in de ACCO en stootte er ook op en dacht to buy or not to buy? Tot in besefte dat ik toch geen geld had ;) Leuke koop!

  ReplyDelete
 6. Hei heel leuke blog!
  Origineel en funky, love it :).

  http://www.ethnicspring.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. go get that skirt!:D
  super dat kaartje leuk idee, ik ga ook deze zomer naar Barca, jeej!

  x Je suis Sophie

  ReplyDelete