May 10, 2011

I want a new look @ New Look

Vroeger vond ik nooit mijn 'goesting' in New Look, maar sinds ik op shopping-time-out ben én ik in een kledingzaak werk sinds vorige week (ik ben gestopt met mijn studies - voorlopig uiteraard, volgend jaar ga ik weer gaan studeren) én ik uit verveling eens een kijkje ging nemen op www.newlook.com verlang ik zoooo hard om weer eens iets te kopen. Ik wist eerlijk gezegd niet dat ik het zo moeilijk ging hebben met mijn 'stop-to-shop'-maand. Het feit dat er bij New Look nu allerlei super toffe spulletjes te vinden zijn, maakt het er helemaal niet makkelijker op. Mijn favoriete items zie je hierboven en de uitleg lees je hieronder...
 1. Deze lekker ouderwetse moccasins zouden mooi staan onder een skinny jeans. Voor een casual outfit mét leuk accent!
 2. Ik beken kleur! In Barcelona zou ik graag willen rondlopen met dit felgele of felroze kleedje. Maar misschien is het roze iets te 'Barbie' in combinatie met mijn blonde haren? Maar misschien toch niet met de juiste accessoires (lees: zware, houten juwelen - om een tegengewicht te geven aan de overdosis 'Barbie' dat het kleedje uitstraalt), toch?
 3. Dit hoedje hebben jullie al gezien, maar nogmaals: I want it so bad!
 4. Een losse, nude-kleurige cardigan zou de perfecte toevoeging aan mijn kleerkast zijn, aangezien hij bij bijna al mijn kleren zou passen.
 5. Hippie-achtig, beetje gypsy, noem het wat je wil. Dit gehaakte vestje zou super staan op veel van mijn kleedjes! 
 6. Mooi op een zwarte jeans, mooi op een beige short... Door de sexy en opvallende schouders ben je met dit T-shirt direct leuk én speciaal gekleed. Topfavoriet!
 7. Ik wist niet dat ze bij New Look zo'n mooie botten hadden. Ze lijken een beetje op de Topshop 'Antique' Boots (zie hier), wat een leuke bijkomstigheid is! Nu maar hopen dat ze in het echt er ook mooi uit zien (schoenen van New Look zijn meestal niet van zo'n goeie kwaliteit, of wel?).
 8. Een zomers sjaaltje voor zomerse temperaturen...
 9. Ik heb één gehaakte top (eentje van 20 jaar oud - nog van mijn mama geweest!) en ik doe hem amper af. Deze mooie bruine top zou ideaal zijn om af te wisselen met die van mijn mama! Ook een favorietje...
PS: sorry voor de heel erg stomme titel, maar - flauw excuus, I know - werken maakt je moe!

  5 comments:

  1. Oh zo toevallig zeg! Jammer dat je niet langer kon blijven, hadden we een babbeltje kunnen slaan. Ben je van plan om naar Narafi te gaan? Mijn broer is alvast ingeschreven :-)

   (mooi gehaakt topje trouwens!)

   ReplyDelete
  2. Give me 1 and 9! Was ik van plan me binnenkort ook aan te schaffen!

   ReplyDelete
  3. Ik zou voor roze gaan :)
   Leuke blog btw.
   Ik kan niet wachten om het resultaat van de Bikiniprooftest te horen :) :)

   ReplyDelete
  4. ja ze is goed he?
   jij schrijft leuk :)

   ReplyDelete
  5. Als ik in mijn kleerkast kijk vrees ik dat New Look de winnaar is mijn kast xD hoewel, maar net

   ReplyDelete