May 3, 2011

Gimme gimme gimme #3

Ik heb een deal met mezelf afgesloten: ik mag 1 maand lang niets kopen. Omdat ik in korte tijd redelijk veel geld heb opgedaan (en niet eens aan kleren), wil ik mezelf nu bewijzen dat ik wél kan sparen. Sinds januari ben ik wel al bewuster gaan shoppen (ik stelde mezelf steeds - of toch meestal - de vraag "Heb ik dit nu écht nodig of niet?"), maar nu heb ik eens nood aan een echte shopping-time-out. Ik wil mijn kleerkast herontdekken, creatiever worden met wat ik heb en wat centjes sparen voor mijn reis naar Barcelona eind juni. Om mij een beetje te motiveren heb ik alvast een collage gemaakt van de dingen die ik heel graag zou kopen op 3 juni...
 1. Een hoedje (van H&M)! Ik vraag me vaak af waarom ik in hemelsnaam nog geen hoedje heb, want ik sta - volgens mijn mama - wel goed met mutsen en hoeden.
 2. Een nude nagellak van Catrice. Mooi bij een drukke outfit.
 3. Mocht het hoedje van H&M mij niet staan wil ik dit hoedje van New Look wel eens passen!
 4. Essence heeft een goedkope crack-nagellak op de markt gebracht, helaas nog niet in 'mijn' Kruidvat te vinden.
 5. Dit bloemenrokje van Zara zie ik mij al vaak dragen. Ik heb ontzettend veel kleedjes, vrij veel shortjes en - raar maar waar - maar 1 enkel (zwart) rokje. Tijd om daar verandering in te brengen!
 6. Mango heeft superleuke sjaaltjes/foulards! Deze is mijn favoriet. Voor in mijn haar op het strand of nonchalant rond mijn nek.  

4 comments:

 1. Oe heel leuk rokje! Die wil ik ook wel! Helaas ben ik ook op een 'shopping dieet', tenzij het iets is wat op mijn 'dit-heb-ik-echt-nodig-lijst' staat :).

  ReplyDelete
 2. leuke dinge, veel succes met je time out! Ik denk dat ik er ook eens eentje moet inlassen!

  ReplyDelete
 3. Ik ben ook nog hopeloos op zoek naar een leuk hoedje, maar heb er nog altijd geen gevonden.
  Heel leuke items trouwens! x

  ReplyDelete