May 20, 2011

TRAVEL STORIES | Kenya pt. 7

 { woensdag 20 april }
••
Bovenstaande foto's zijn genomen in het Tsavo West International Park, onderstaande foto's zijn genomen in het Amboseli National Park. Op safari gaan in 2 parken, 400 km van elkaar en op één dag: vermoeiend! Maar Amboseli was de helse rit waard want, hoe mooi het Tsavo West National Park wel was, het was prachtig! The Big 5 hebben we niet helemaal kunnen zien, maar wel The Big 4. Geen leeuwen gezien, helaas, maar met al die andere mooie wilde dieren zouden zij enkel de kers op de taart geweest zijn. Ik zou al de foto's kunnen beschrijven, maar foto's zeggen meer dan woorden. Enjoy the Kenyan Wildlife! (mijn broer, papa en nicht zijn geen wildlife natuurlijk) 
••
Foto 2 en 3 komen van mama's fototoestel, een compactcamera van Sony.

3 comments:

 1. Superleuke foto's! Je hebt echt superveel geluk dat je naar Afrika bent mogen gaan :D Staat zeker op mijn lijstje.. ooit :p
  Uhm, die wedges lopen eigenlijk niet echt gemakkelijk. Het is echt lang wennen eer je er goed op kan lopen.. of afzien, da's ook een optie :p Moest je er willen kopen raad ik je aan het geleidelijk aan te doen: een wedge van 4cm, eentje van 6cm, dan overstappen naar 8cm etc ;)

  Love,
  Shanah.

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's!

  Die groene schoenen van de Zara kostten 39,99 euro :) En ze doen gelukkig al veel minder pijn vandaag! ;)

  ReplyDelete
 3. Euhm, wauw! Die laatste foto doet mij echt wegdromen. Mss snak ik gewoon teveel naar vakantie :)

  ReplyDelete