June 8, 2011

MY OUTFIT | A touch of Selah and a touch of green


Hieperdepiep, HOERA! Mijn eerste outfitpost is een feit. Hoewel ik al wat verschillende outfitfoto's op mijn computer had staan heb ik ze niet om mijn blog gezet omdat ik vond dat ze ofwel nooit professioneel genoeg waren (met een statief werken is écht niet handig) ofwel dat ik te weinig foto's had (sorry Ellenski!). Maar goed... hier is 'ie dan... mijn eerste echte outfitpost... eindelijk. Je mag mijn outfit misschien 'gewoontjes' vinden, ik ben in ieder geval blij met de foto-kwaliteit (thanks broertje) en ik had genoeg foto's om van deze post een samenhangend geheel te maken - wat voor een perfectionist als ik (toch op vlak van bloggen) belangrijk is. En de titel? Wel euh, mijn kapsel is geïnspireerd op Selah Sue's always messy hair en ik vond dat er in de foto's opvallend veel 'groen' zat, vandaar dus ook de planten/bloemen als afwisseling met de foto's van mezelf (een blogpost vol met alleen maar foto's van mij zou ik maar vreemd vinden, ik vind het nu al zo raar om zoveel foto's van mezelf te zien). 

Een eerste outfitpost met een niet zo bijzondere outfit dus, maar wel een goed begin (zo schep ik niet te veel verwachtingen) if I may say. En good God, wat zou ik toch zijn zonder mijn 50mm lens?

trui ZARA parka, schoudertas (oud, nog van mijn mama geweest) H&M jeans CHEAP MONDAY armbanden van Kenia en cadeau van mijn lief ring DIE SWAENE pumps gekocht op een markt in Lille, enkele jaren geleden nagellak 'Spot On' van ESSENCE

16 comments:

  1. Aww sorry voor de weinige foto's die ik van jou getrokken had. Dacht dat het wel genoeg zou zijn. Maar in ieder geval: love deze outfit! Ik zoek al een tijdje iets leuk voor bovenop mijn zwarte broek zonder dat het geheel te zwaar word, en deze trui is echt perfect daarvoor! Love it!

    ReplyDelete
  2. Superleuke trui & de touch van Selah is zéker en vast geslaagd!
    Echt een leuke outfitpost, dit mag je met trots een outfitpost noemen :)

    ReplyDelete
  3. Hele fijne outfit! Ik hou van het groen met het paars, die kleuren gaan goed samen.
    X

    ReplyDelete
  4. Superleuke parka! Mooie trui ook. En ik ben heel enthousiast over je eerste outfitreeks: erg mooi!

    Getalenteerd fotograaf, die broer van je! Al is het toestel/lens wel van jou natuurlijk ;-)

    ReplyDelete
  5. Het zijn hele mooie foto's, en superleuke hairdo! de 50mm is echt een superlens.

    ReplyDelete
  6. Ik heb dezelfde parka, hihi. Alleen jij hebt die touwtjes zo te zien er uit gehaald... moet ik ook maar eens doen, vind ze namelijk behoorlijk irritant, haha. En die trui is geweldig! Wat een mooie kleur! En dat kleurtje van Essence moet ik ook hebben... zo'n mooie kleur! :D
    x

    ReplyDelete
  7. Laura, zo'n beauty dat jij bent, echt waaw! Jouw haren, make-up, uitstraling!
    & het zijn hele leuke foto's + een simpele maar stijlvolle outfit. Ik zeg vol overtuiging: meer van dat alsjeblieft! :)

    ReplyDelete
  8. Echt heerlijke trui - en ik ben jaloers op je parka :)

    ReplyDelete
  9. Je haar is heel mooi zo! Vooral de vierde laatste foto vind ik heel leuk, daar lach je zo mooi spontaan :). En wat een mooie parka! Heel mooie outfitpost, wel wat anders als mijn crappy foto's altijd :).

    ReplyDelete
  10. Wauw voor the selah sue hair-do! Ik zou het zelf ook uitproberen mocht mijn haar niet veeeeeeel te dun zijn =D
    Vind het geheel misschien eenvoudig maar wel heel geslaagd.
    Mag ik je vragen welk merk camera je hebt? Ben zelf nog een beetje aan het vergelijken..

    ReplyDelete
  11. love the smile (zo zonder beugel)
    prachtig!!

    ReplyDelete
  12. LOVE de outfit! je hebt prachtige benen en die komen perfect tot hun recht in die skinnies :) parka's rock, en de foto's zijn supermooi, de 50mm staat op m'n verlangslijstje :) en dit is grappig, want je deed me eerder al een beetje aan selah sue denken! :D

    ReplyDelete
  13. Heerlijke outfit! Oh ik wil ook echt een parka. Maar waar zijn die centen? DAMN!

    ReplyDelete
  14. Leuke parka! Ik heb hem al in het roze en nu wil ik hem ook in het groen, love it :)

    ReplyDelete
  15. Gefeliciteerd met je eerste outfit-post :) Ben benieuwd naar meer! Ik vind je parka prachtig, ben ook nog op zoek naar iets soortgelijks! Om het met schoolse termen te zeggen: "doe zo voort" ;)

    ReplyDelete