July 19, 2011

L'hîver, t'est où?

Wanneer de regen met bakken uit de lucht valt op dagen wanneer de zon juist superveel zou moeten schijnen, zou een mens alweer denken dat het herfst of winter is. Bij het zien van deze mooie spullen op de onlineshop van H&M verlang ik naar de herfst of winter. Want oh my god, ik wil het allemaal! Supermooie kleuren (die okergele trui, die poncho, die sjaal links bovenaan!), simpele vormen (die truien!), perfecte classics (die blazer! die baret! die onderste sjaal!) en bohemian accesories (die pluimoorbellen!). Bij deze ben je gewaarschuwd, H&M; want binnenkort komt er een hongerige leeuwin jacht maken op je mooie spullen!

PS: weten jullie of deze spullen al (lang) in de rekken hangen?
PPS: sorry voor de on-orginele posts en lange afwezigheden - ik ben een working woman momenteel en nogal inspiratieloos.

5 comments:

 1. Hoho fijn gerief inderdaad!

  ReplyDelete
 2. Ik heb nog geen idee of ze in de winkel al liggen... ik denk het wel, want als het op de online shop al staat, ligt het meestal ook in de winkel. Hihi, ik heb toevallig vandaag ook een wishlist geplaatst. En ik wil graag die uggs en de col sjaal! En die oker gele trui wil ik juist in oudroze, hihi. :D
  x

  ReplyDelete
 3. Ik heb mijn bloglink veranderd. Dus als je me even kwijt was, hier is de juiste link: http://rosexinsolent.blogspot.com/.
  x

  ReplyDelete
 4. Ik heb het ook al helemaal voor herfstkleuren, draag niets anders op de moment (net weer een regenbui gepasseerd hier...).
  Er opent binnenkort een H&M vlak naast waar ik werk, na dit te zien, ga ik me nt kunnen inhouden :)
  X

  ReplyDelete
 5. Ik weet dat die oorbellen op dit moment in de winkel hangen :) die blazer heb ik zelf ook gezocht, maar niet gevonden! x

  ReplyDelete