July 13, 2011

PS: It's almost my birthday!

Ok, toegegeven, die almost in de titel is wel nog ongeveer een maand, maar kom: een verwittigd man is er 2 waard, niet? Dit zijn gewoon enkele dingen die ik graag zou krijgen op 7 augustus (subtiele hint aan mijn dierbaren) of die ik gewoon graag zou willen hebben. Vooral de horloge en de schoenen dragen mijn absolute voorkeur weg (onsubtiele hint). Meer tekst en uitleg vind je hieronder...

 1. Een gouden, vintage Casio-horloge zou echt hét ultieme accessoire zijn voor mijn garderobe. Hip maar toch tijdloos, jong maar toch chic. Perfect!
 2. Dit jurkje van H&M is hélemaal mijn stijl: een beetje boho (maar ook niet té), mooie snit en warme kleuren. 
 3. Urban Outfitters heeft - naast een uitgebreide collectie kleren en accessoires - hele leuke boeken te koop. The Selby Is In Your Place heb ik al (zie hier), 1001 Songs You Must Hear Before You Die zou een leuke aanvulling kunnen zijn aan mijn 'koffietafelboekencollectie', haha. 
 4. Ik moét deze vuile-was-zak van Urban Outfitters hebben voor op mijn kot: grappig én handig. 
 5. Asos is voor mij een onbekende site, maar daar zal binnenkort wel verandering in komen! Ik ben namelijk gesmolten voor deze Asos Angeles Boots. Voor maar £50, da's minder dan de Acne Pistol look-a-likes in de Sacha! 
 6. 500 Essential Cult Movies. Zie 3. 
 7. Gezien op This Chick's Got Style, binnenkort ook te zien op Laura Pauline K.? I hope so! Asos Aggie Boots, come to mama...

8 comments:

 1. I love die Aggie Boots! Wil er zelf ook zo'n paar. Binnenkort kunnen we ze samen bestellen! ;) Zo'n Casio kan je bij American Apparel kopen. En o jee ik heb nog geen cadeautje voor jou!

  ReplyDelete
 2. Oh je bent op dezelfde dag jarig als mijn beste vriend! Heel fijn lijstje, die waszak is echt brilliant.

  ReplyDelete
 3. Oh, die vuile-was-zak is zo tof! Weet je waar je hem kan kopen :)?

  ReplyDelete
 4. Ik ben 11 augustus jarig, hihi. Alvast gefeliciteerd! Leuke wishlist.
  x

  ReplyDelete
 5. Oh, hebben ze nu ook al Acne look a likes in de Sacha? Super, ga ik eens checken!
  Trouwens, asos.com is echt een superhandige site, ik heb er al vaak dingen gekocht en ook soms teruggestuurd, altijd zonder problemen!
  En dat uurwerk heb ik nu ook al zo'n twee jaar, het past echt bij alles :).
  Goeie keuzes!!

  ReplyDelete
 6. oh die bruine botjes, isabel marant-lookalikes! great!
  ps: dankje voor mij te featuren in 'vive la belgique' :) xox

  ReplyDelete