July 1, 2011

Aan zee

Ik zit vanaf vandaag 1 maand aan de kust om als jobstudent te werken in de horeca. 1 maand hard werken (maar ook centjes verdienen, yay!), maar daarna heb ik weer even vakantie. Het zoeken en inrichten van een kot zal er ook wel bijkomen, maar da's eigenlijk wel leuk, niet? In ieder geval zal het bloggen deze maand wat op de achtergrond komen,  maar ik beloof dat ik mijn best ga doen om toch zo vaak mogelijk te posten. Ik pendel nu ook een maand tussen mijn oma en mijn lief, en misschien kan ik mijn lief wel overtuigen om wat outfitfoto's te maken nu ik zo veel bij hem zal zijn, hihi. In ieder geval: geniet van de zomer! Dat ga ik in ieder geval zéker doen.

PS: Ik vond het wel toepasselijk om wat oude foto's van mij aan zee bij deze blogpost te steken. Eéntje van in de zomer en ééntje van in de winter (samen met mijn broer).

3 comments:

 1. Een maand werken aan de zee zou ik ook wel willen doen :D
  lijkt me best tof ^-^
  Jullie zijn echt schattig op die foto's

  ReplyDelete
 2. Lekker dat je gaat werken aan zee! Heel veel plezier! :) En wat een leuke foto's zeg!
  x

  ReplyDelete
 3. Wat een liefelijke fotos! ^^ veel plezier aan zee! je zal af en toe toch wel wat vrije tijd hebben om van het strand te genieten, toch? ^^ en super dat je op kot gaat! lijkt me zo leuk om te shoppen voor je eigen interieur ^^ x

  ReplyDelete