August 25, 2011

5 pictures, 5 stories


SUNSET -
Op één van mijn laatste avonden aan de kust ben ik samen met mijn lief een strandwandeling gaan maken. Door het slechte weer hebben we deze zomer amper de zee gezien dus toen het 's avonds nog vrij warm was en de hemel al een beetje roze kleurde moesten we geen seconde twijfelen. De zee, en dan vooral 's avonds, heeft echt iets magisch. Of komt dat gewoon omdat ik aan de kust geboren ben?


7 FOR ALL MANKIND -
Sabrina van afterDRK heeft vandaag ook toevallig iets gepost over haar 7 For All Mankind-jeans, maar ik was eerst (want deze foto heb ik gisteren genomen, hehe)! Hoedanook, we delen dezelfde mening: de jeans van 7 For All Mankind is top. Ik heb een dikke maand in een 7 For All Mankind winkel gewerkt en nu ben ik gebeten door de microbe, 0 tot 4 broeken in 1 maand tijd? Impressive, vind ik zelf. Natuurlijk kreeg ik wel wat korting op de broeken aangezien ik er werkte, want een broek van zo'n 200 euro ligt toch wel niet binnen mijn budget. Maar om eerlijk te zijn... ze zitten echt wel super en zijn dus wel het investeren waard. Een uitgebreide post over 7 For All Mankind volgt nog so stay tuned!


FLOWER -
Jammer dat 'de zomer' er deze zomer nooit écht door is gekomen want het is toch zo'n mooi seizoen. Alles is groen, alles staat in bloei... Dit is echt iets wat ik mis gedurende de wintermaanden. Nu neem ik dus nog wat foto's van planten en bloemen zodat ik deze winter nog kan genieten van al dat moois (haha, grapje). 


GIRLS WITH MOHAWKS -
Mijn nichtje (links) met een vriendinnetje in bad. Kleine meisjes kunnen er ook wel stoer uitzien, niet? Of misschien toch eerder schattig. 

FASHION -
De nieuwe ELLE is binnen en ik kan niet wachten om hem te verslinden. Maar van mijn mama moet ik wachten tot overmorgen, omdat ik dan tijd genoeg ga hebben op de bus naar Londen. En ik denk dat ze wel gelijk zal hebben...

7 comments:

 1. Fijne post! Die foto van je nichtjes is echt zalig, da's eentje om in te kaderen!

  ReplyDelete
 2. Leuke post ^^ ik vind onze zee het mooiste tijdens de herfst :) x

  ReplyDelete
 3. leuke post :) heb zelf ook nog een hoop fashion magazines door te nemen, waaronder de elle, wat me wel opgevallen is is dat er nogal veel bont instaat iets wat ik nogal afkeur achja.. :) veel plezier in Londen, heb er zelf nog gewoond

  ReplyDelete
 4. Haha, die foto van je nichtje en haar vriendinnetje is echt leuk! Veel plezier in Londen zaterdag!

  ReplyDelete
 5. Mijn nicht en ik deden dat vroeger ook elke keer als we samen in bad gingen! Ik heb zo'n foto ergens, misschien komt er eens een BACK TO MY CHILDHOOD post ;) Deze post is erg leuk van je!

  ReplyDelete
 6. Ik heb al veel goeds over die jeans gehoord! Have fun in LDN!
  X

  ReplyDelete
 7. die kindjes in bad, echt een leuke foto
  the good old days :)

  ReplyDelete