August 8, 2011

My week in pictures


DE ARDENNEN -
Deze foto is een voorproefje van wat jullie deze week nog voorgeschoteld gaan krijgen: foto's van mijn 2 dagen in Bouillon, in de Ardennen. Verwacht maar veel groen, want ik heb mij in 2 dagen tijd omgetoverd tot natuurfotograaf! Kevers, everzwijnen en ongedierte incluis.


1 YEAR OF LOVE -
Mijn lief en ik waren vorige week woensdag (03/08) 1 jaar samen. Samen gelachen, genoten, gezien, geluisterd, gereisd, geleerd, gehouden van... we did it all. Ik ben klaar voor another year of love met het beste lief van de wereld. 


YELLOW -
1 voordeel van het regenachtige weer in België? Ik ben al begonnen aan de inrichting van mijn kot! Ook al mag ik er pas op 1 september in, ik ben nu al enkele meubelen aan het schilderen. Clear Yellow heet de kleur die nu aan één van mijn stoelen kleeft. Een fris kleurtje zodat het heel het jaar door 'zomert' in mijn kot.


JUST MARRIED -
Zaterdag was ik voor het eerst in mijn leven een 'officiële fotograaf'. Van een trouwfeest dan nog wel. Het koppel in kwestie kende ik wel, maar op vlak van trouwfotografie was ik nog een groentje. Gelukkig mag het resultaat er best zijn en ben ik tevreden met mijn prestatie. Hopelijk vinden K&K dat ook!


CASIO -
Remember de wishlist voor mijn verjaardag? Wel, mijn broertje is er in geslaagd een gouden Casio-horloge voor mij te vinden. Een superleuke verrassing natuurlijk, want ik wist niet dat hij mijn blog af en toe las (én een verjaardagscadeau voor mij ging kopen). Zoals ik de horloge toen beschreef vind ik hem nog steeds: "Hip maar toch tijdloos, jong maar toch chic. Perfect!". 

11 comments:

 1. Leuke broer heb jij als je er zo'n mooie horloge van krijgt! ;-) Bedankt trouwens voor je bezoekje aan mijn blog.

  ReplyDelete
 2. aah proficiat met je jaartje samen en dat horloge is echt geweldig! zo lief van je broer

  en je was wrs op hetzelfde moment in Barcelona als ik, ergens midden/eind juni?
  zo mooi weer toen ik daar was, ik mis de zomer ook! Ik hou wel van een plensbui af en toe maar nu zit ik 24/7 opgesloten op mijn kamertje en dat is ook maar niks..

  ReplyDelete
 3. prachtig horloge, je beschrijving klopt helemaal!
  kisses
  http://skirtsanddressess.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ik ben heel benieuwd naar foto's van je kot als het af is! Dat gele kleurtje wekt mij nieuwsgierigheid ;)
  En fijn verjaardagscadeau van je broertje! Ik heb zelf een kleine zilveren casio en een brede gouden lookalike, hevige fan hier!
  Fijn te horen dat je fan bent van mijn blog trouwens! Hier van 't zelfde ;)

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met je één jaar samenzijn én je allereerste professionele fototrekken (of hoe ik het ook moet beschrijven)! Ik wil ook wel wat foto's zien als je kot af is. Het zal er waarschijnlijk wel heeeeel goed uitzien aangezien je kamer al zo prachtig was :).

  ReplyDelete
 6. Deze foto's zien er allemaal super uit, can't wait to see some more...
  Congrats met het 1 jaar samenzijn!
  X

  ReplyDelete
 7. ik ben we benieuwd naar de foto's van die trouw :) in september maak ik ook voor het eerst een trouwreportage en ben wel benieuwd hoe een ander dat er voor het eerst er vanaf brengt ;)

  ReplyDelete
 8. Wauw, mooie foto's!
  En wat een leuke vriend heb je :)

  ReplyDelete