August 12, 2011

De Ardennen pt. 2


Dit is de tweede reeks foto's van de Ardennen. Nothing more, nothing less. Gewoon even vermelden dat al de foto's in willekeurige volgorde staan (ook die van deel 1) - dat verklaart waarom het regenachtige en zonnige weer elkaar afwisselen.

6 comments:

 1. wat mooi! vooral die eerste foto
  wel jammer van het droevige belgische weer hea

  ReplyDelete
 2. Hey Laura,

  Merci voor je berichtje, ik dacht er net hetzelfde over. Ik kon me niet echt vinden in haar omschrijving van de fashion blogs, maar toch voel je je even op je ongemak en begin je te twijfelen over wat je aan het doen bent. Maar daarna had ik al snel het gevoel van nee, zolang ik trouw blijf aan mezelf en niet begin te zweven, zoals sommigen inderdaad doen, is er toch geen probleem? Het is gewoon een leuke bezigheid, je leert weer wat mensen kennen, ook op professioneel gebied (vb. voor fotografen) is het zeker een goede zaak dus... Zolang ik het leuk vind, stop ik er niet mee, en zeker niet voor die Amélie O. die inderdaad een betweter is! Ik hoop dat haar column een uitlaatklep is, zodat ze in't echte leven niet zo irritant is.. want ochgere haar vriendje, moest het niet zo zijn!
  Groetjes,
  Josie

  ReplyDelete
 3. Trouwens, die foto met de jongen in het bootje, is super!! :)

  ReplyDelete
 4. Heerlijke foto's weer! The Selby staat ook absoluut op mijn verlanglijstje, de enige reden dat hij daar niet tussen stond was dat ik hem al ooit eens vermeld had ;) (hier zo http://auxpaysdesmerveilles.wordpress.com/2010/08/13/1747/)
  Fijn dat je mijn blog zo leuk vindt trouwens, die favorieten komen ooit nog wel eens in orde ;) Ben ook heel erg fan van jou blog!

  Ik lees hier ook de comment van Miss Josie, ik was ook wel wat verschoten van die column! Ik voelde mij wel efkes aangevallen :) Maar feit is: wij dringen niemand is op, en zolang er volk wilt lezen en bekijken wat wij posten zijn we goed bezig. Ik blog voor mezelf en als andere mensen dat leuk vinden, zoveel te beter!

  ReplyDelete
 5. Weer prachtige foto's Laura! Goe bezig ;).

  Ik lees hier die comments en blijkbaar is er een nogal verontrustende column verschenen van Amélie O.? Ik lees Elle eigenlijk niet, maar misschien moet ik dit issue dan toch maar eens lezen. In ieder geval, wij bloggen voor onszelf en niemand anders. Boeien of zij onze blogs al dan niet goed vindt. Zolang wij er maar tevreden mee zijn zeker? ;)

  ReplyDelete
 6. Oh zulke toffe foto's, kvind het echt zo jammer dat ik niet kon gaan.. hopelijk volgend jaar..

  ReplyDelete